Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαντέλης απειλεί Σημίτη και ο Σημίτης κάνει τον... κινέζο!!!

  • "...Δεν θα πάω σαν πρόβατο. Θα μιλήσω για τον αδελφό σου..." λέει στο μήνυμά του ο Μαντέλης για τον Σημίτη και η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού δεν δόθηκε ακόμη...
Τα στελέχη της μητρικής SIEMENS που κατέθεσαν στη Γερμανική Δικαιοσύνη θεωρούν τη “Σύμβαση 8002″ του 1997, που υπέγραψε η εταιρεία τους -σε συνεργασία με την INTRACOM- με τον ΟΤΕ, ως “Μητέρα των Μιζών”.
Ο Σημίτης και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί της τότε κυβέρνησης-1997- έστειλαν 70 δις δρχ (που λόγω υπερβάσεων ξεπέρασαν κατά πολύ τα 100 δις) στα ταμεία των δύο εταιρειών.
Το ποιοί πήραν τις μίζες δεν χρειάζεται η βοήθεια του Σέρλοκ Χόλμς για να εντοπισθούν.
Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το θέατρο σκιών απο τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος.
Ο Τάσος Μαντέλης, ο οποίος παραδέχθηκε οτι παντελόνιασε μαύρο χρήμα (και παρόλα αυτά κυκλοφορεί ελεύθερος) γνωρίζει τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας των μιζαδόρων κι έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΡΟΝ” -(Κυριακή 6 Μαίου 2010), στέλνει μήνυμα στο προσωπικό περιβάλλον του Κώστα Σημίτη, φωτογραφίζοντας τον αδελφό του Σπύρο Σημίτη, μόνιμο κάτοικο Γερμανίας.:”ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΜΑNΤΕΛΗΣ!”, γράφει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.
Tι έχει να πει ο Μαντέλης, για τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού;
Τι έχει να προσάψει ένας αποδεδειγμένα μιζαδόρος στον καθηγητή Σπύρο Σημίτη;
Αυτό μόνο ο Μαντέλης το γνωρίζει αλλά υποψιαζόμαστε οτι μας αφορά όλους.
Όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες.
Δεν μπορεί όμως, να έχουν περάσει παραπάνω από 48 ώρες, από τη κυκλοφορία της εφημερίδας και ο Κώστας Σημίτης να τηρεί ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ για ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]