Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εικονική προσβολή ελληνικής φρεγάτας στο Αιγαίο!!!

  • Εικονική προσβολή της φρεγάτας «Σαλαμίς» F-455 από δύο τουρκικά F-4 Terminator στη Χίο!
  • Σαν να μην μας τα λέει καλά ο Ερντογάν κύριε Παπανδρέου...
Σοβαρό αεροναυτικό επεισόδιο -που θια μπορούσε να πάρει διαστάσεις- είχαμε στις 16:15 σήμερα το απόγευμα 14ν.μ. από τα Μεστά της Χίου όταν σχηματισμός από 7 τουρκικά αεροσκάφη προχώρησε σε εικονική προσβολή σκάφους επιφανείας του ΠΝ.
Πιο συγκεκριμένα τέσσερα τουρκικά F-4E και τρία F-4E Terminator αφού εισήλθαν στην περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην περιοχή όπου ασκούνταν σκάφη του ΠΝ στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίς». Στη συνέχεια τα δύο από τα τρία F-4 του σχηματισμού αφού εκτέλεσαν απότομη κάθοδο από το ύψος πτήσης τους σε πολύ χαμηλό ύψος πραγματοποίησαν εικονική προσβολή πολυβολισμού στη Φρεγάτα «Σαλαμίς» τύπου MEKO 200HN κλάσης «Ύδρα» σε ύψος 165 μέτρων.
Η φρεγάτα που εντόπισε το σχηματισμό των τουρκικών αεροσκαφών με τους δικούς της αισθητήρες ενεργοποίησε αμέσως τα αντιαεροπορικά της συστήματα. Τα δύο τουρκικά αεροσκάφη μετά την εικονική προσβολή αποχώρησαν από την περιοχή και εξήλθαν από το FIR Αθηνών μεταξύ Χίου και Σάμου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Eιναι πιστευω ηλιου φαεινωτερος ο σκοπος των γειτονων μας. Απλα θα πρεπει και απο την μερια μας, εφοσον αποδεικνυεται εμπρακτα, οτι οι περι συνεργασιας διακυρηξεις αποτελουν κουφια λογια, να επαναπροσδιορισουμε την πολιτικη μας και να δουμε το δικο μας συμφερον.Αν μας χρησιμοποιουν αυτοι για να εξασκουνται στις επιθεσεις, ας τους χρησιμοποιησουμε και εμεις για να εξασκουμαστε στις καταρριψεις, οποτε και οι δυο πλευρες θα αντλουν χρησιμα συμπερασματα.
    Αν σκοπος τους ειναι να μας εκφοβισουν ωστε να παραδοθουμε αμαχητι τοτε θα πρεπει να θυμηθουμε ενα ρητο του κινεζου Σουν Τζου γραμμενο πριν 2.500 χρονια. Συμφωνα με αυτο μεγαλυτερος στρατηγος δεν ειναι αυτος που θα κερδισει μια δυσκολη μαχη, αλλα αυτος που θα πεισει τον αντιπαλο του να παραδοθει χωρις μαχη.Θελετε να τους δωσουμε αυτη την ικανοποιηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]