Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ραντεβού στην Ελλάδα έδωσαν οι "Αιγαιομακεδόνες" από όλο τον κόσμο

Στις 20 Ιουλίου σκοπεύουν να προκαλέσουν
και θα ισχυριστούν ότι ήρθαν για διακοπές!


Ραντεβού στις 20 Ιουλίου έδωσαν στην χώρα μας οι αυτοαποκαλούμενοι «ΑΙΓΑΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» που ζουν εκτός από την ΠΓΔΜ ως πανσπερμία σε χώρες όπως ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
Η οργάνωση τους «Μακεδονικά Ανθρώπινα Δικαιώματα» που εδρεύει στον ΚΑΝΑΔΑ κάλεσε την διεθνή κοινότητα να εξασκήσει πιέσεις στη χώρα μας να τους επιτραπεί η είσοδος.

Η "συγκέντρωση" αυτή μάλλον δεν είναι για κάτι καλό, από τη στιγμή που επιδιώκουν να ασκήσουν και πιέσεις προκειμένου να την πραγματοποιήσουν. Βέβαια, η χώρα μας δεν κλείνει τα σύνορα σε κανέναν και φυσικά θα μπορέσουν να εισέλθουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το θέμα και η απορία όμως έγκεινται στο ΓΙΑΤΙ θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Φυσικά θα θελήσουν να κάνουν κάποια συγκέντρωση "διαμαρτυρίας" και να φωνάξουν μέσα στη χώρα μας πως είμαστε αντιδημκράτες, φασίστες κ.λ.π.

Το θράσος τους είναι γνωστό!

Η ενέργεια αυτή όμως θα δημιουργήσει και αντιδράσεις, πρώτα από τα σώματα ασφαλείας που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους βέβαιους τραμπουκισμούς και τις προβοκάτσιες. Και είναι απολύτως βέβαιο πως θα υπάρξει τεχνητή πόλωση για να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και να πέσουν μερικές "ψιλές" από τα ΜΑΤ.

Αυτό θέλουν να κάνουν οι εξτρεμιστικοί κύκλοι, προκειμένου να φανατίσουν ακόμη περισσότερο τις μάζες επάνω στις οποίες κυριαρχούν, αλλά ταυτόχρονα και για να "βγάλουν" ένα πρόσωπο βίαιης, αντιδημοκρατικής και ρατσιστικής Ελλάδας.

Ταυτόχρονα ελπίζουν σε αντισυγκεντρώσεις Ελληνικών ομάδων που θα βγουν στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την "εισβολή" των Σκοπιανών. Και ελπίζουν στο να γίνουν επεισόδια. Αν χρειαστεί, βέβαια, θα δημιουργήσουν τα επεισόδια μέσα από συγκεκριμένες προβοκάτσιες και έμμισθους πράκτορες που ήδη δρουν στην χώρα μας.

Δεν θέλουν να διαμαρτυρηθούν, θέλουν να προκαλέσουν και να βιντεοσκοπήσουν, να φωτογραφήσουν τον "χαμό" (που αποκλειστικός σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν).

Πρέπει λοιπόν, τόσο η Πολιτεία, όσο και οι Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί εάν τελικά πραγματοποιηθεί αυτή η "εισβολή" των Σκοπιανών. Και θα πρέπει να μην αντιδράσουμε στις προκλήσεις που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν.
Και δεν ισχυρίζομαι να "κάνουμε πίσω", αλλά απλά εφιστώ την προσοχή όλων, στο να μην μας πιάσουν βλάκες...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]