Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκδήλωση για τον Μ.Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη με τοποθετήσεις για τα Σκόπια


«Ποτέ δεν θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας»
είπε ο Μητροπολίτης Ανθιμος


Εκδήλωση για τον Μέγα Αλέξανδρο διοργάνωσε την Κυριακή η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, με κύριο ομιλητή τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

Μιλώντας στην παραλία της πόλης, όπου βρίσκεται και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρθηκε στον προσωπικότητά του και είπε: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το αίμα μας για την Ελλάδα και τη Μακεδονία [...] ποτέ όμως σπιθαμή γης και το όνομα της Μακεδονίας σε κάποιους Σκοπιανούς επίδοξους αλλά ανόητους κατακτητές».

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγόρησε τα Σκόπια για πλαστογραφία της ιστορίας και είπε: «Δίνουμε μάχη μνήμης και δεν παραχωρούμε το όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του». Ζήτησε δε από τον πρωθυπουργό «βέτο μέχρι να συνέλθουν οι Σκοπιανοί».

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Οργανός , Απόστολος Τζιτζικώστας, Θεόδωρος Καράογλου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθαμελής.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]