Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Συναντήθηκε η ηγεσία εν όψει της επίσκεψης Νίμιτς


Συνάντηση εν όψει της επίσκεψης του Μάθιου Νίμιτς στα Σκόπια την Παρασκευή, είχαν σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι και ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του κ. Τσερβένκοφσκι, κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις και πληροφορίες για τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας, εν όψει της επίσκεψης του Αμερικανού διαμεσολαβητή.

«Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η γνωστή θέση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας για την περαιτέρω ενεργή συμμετοχή της στη διαπραγματευτική διαδικασία, στην οποία η διαφύλαξη της εθνικής ταυτότητας και η αξιοπρέπεια του έθνους, αποτελούν στοιχεία υψίστης προτεραιότητας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, Αντόνιο Μιλόσοσκι, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Όπως μεταδίδουν τηλεοπτικοί σταθμοί των Σκοπίων, την Παρασκευή, εκτός του κ. Νίμιτς θα βρίσκεται στα Σκόπια και η βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για θέματα Ευρασίας, Ροζμαρί ντι Κάρλο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]