Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά ψηφίσαμε να πάρουμε αύξηση μισθού…


Ακούσαμε αυτές τις ημέρες για την αύξηση που ψηφίζουν οι βουλευτές για τους εαυτούς τους, επικαλούμενοι την δημοκρατία και τις… ανάγκες που συνεχώς αυξάνονται, και είπαμε πως κι εμείς κάτι πρέπει να κάνουμε.

Μαζευτήκαμε λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι και αφού συζητήσαμε, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε στον εργοδότη μας πως μας οφείλει μία αύξηση (αναδρομική) της τάξης του 145% και μάλιστα φανήκαμε και επιεικείς κατεβάζοντας το ποσοστό της αύξησης περίπου 85%, με το σκεπτικό ότι δεν είναι σωστό να τον «ξετινάξουμε» τον φουκαρά τον εργοδότη μας…

Πήραμε λοιπόν την απόφαση με σχετική ψηφοφορία, στην οποία υπήρξε πλήρης ομοφωνία και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο γραφείο του εργοδότη όλοι μαζί, αλλά μόνο τρεις από εμάς, ως εκπρόσωποι, μπήκαν μέσα στο γραφείο.

Εις εξ αυτών κι εγώ…

Χωρίς πολλές περιστροφές λοιπόν του ανακοινώσαμε την απόφασή μας και αυτός, χωρίς περιστροφές, μας έδειξε την πόρτα και μάλιστα, μας παρακάλεσε, εάν δεν είμαστε ευχαριστημένοι να του υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας στο γραφείο του, την ίδια ημέρα, αμέσως μετά την εργασία μας.

Βγήκαμε έξω, κοιταχτήκαμε για λίγο και μετά κατεβάσαμε τα κεφάλια μας και γυρίσαμε στις δουλειές μας. Καμία άλλη κουβέντα, πέρα από την επανάληψη των λεγομένων σε όλους τους συναδέλφους.

Αλλά εμείς φταίγαμε, που δεν είμασταν δυναμικοί, όπως οι εθνοπατέρες μας, που ξέρουν να απαιτούν, να διεκδικούν, ξέρουν από αγώνες και αδυσώπητοι χτυπούν τον εργοδότη τους και παίρνουν αύξηση όποτε το επιθυμήσουν.

Αλλά, μια στιγμή… Τώρα που το σκέφτομαι… Εγώ, εσύ, εμείς… εμείς είμαστε οι εργοδότες τους…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]