Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης πήρε ο Νικολάκης στα Σκόπια


Ετοιμάζει την κυβέρνηση της ντροπής

στο όνομα της δημοκρατίας του Βαρδάρη


Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε από τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ ο νικητής των πρόωρων εκλογών της 1ης Ιουνίου Νικολά Γκρουέφσκι. Το κόμμα του κ. Γκρούεφσκι, VMRO-DPMNE, είχε ηγηθεί ενός ευρύτερου συνασπισμού, ο οποίος απέσπασε 63 έδρες από τις 120 που αριθμεί συνολικά το Κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας.

«Από εδώ και πέρα, έχω στη διάθεσή μου 20 ημέρες για διαβουλεύσεις με άλλα κόμματα και για το σχηματισμό κυβέρνησης, διάστημα εντός του οποίου πρέπει να καταθέσουμε στη Βουλή και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα. Μας περιμένει πολύ δουλειά και προώθηση πολλών προγραμμάτων» δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι.

Το απόγευμα θα έχει διαβουλεύσεις με τους αρχηγούς των δύο μεγάλων αλβανικών κομμάτων της χώρας, το Μέντουχ Θάτσι του DPA και τον Αλί Αχμέτι του DUI, σχετικά με τη συμμετοχή ενός από τους δύο στην κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, ο κ. Γκρούεφσκι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι με αντικείμενο την επικείμενη επίσκεψη του Μάθιου Νίμιτς στα Σκόπια.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]