Ροή
Breaking news

slider1

Feature

Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τη πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ


Το νέο Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ πραγματοποίησε το Σάββατο την πρώτη του συνεδρίαση και επιβεβαίωσε τη θητεία των 114 εκ των 120 βουλευτών του.

Οι υπόλοιποι έξι θα οριστικοποιηθούν μετά από τις επαναληπτικές εκλογές της 29ης Ιουνίου σε περιοχές όπου κατοικούνται, σχεδόν εξ’ ολοκλήρου, από αλβανικής καταγωγής πολίτες.

Η νέα Βουλή εξέλεξε νέο Πρόεδρο, τον Τράϊκο Βελιάνοφσκι, βουλευτή του VMRO-DPMNE, με 79 ψήφους υπέρ και 19 κατά.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι την υποψηφιότητα του κ. Βελιάνοφσκι υποστήριξε και το μέχρι πρότινος αντιπολιτευόμενο αλβανικό κόμμα "Ένωση για τη Δημοκρατική Ένταξη" (DUI) του Αλί Αχμέτι, ενώ το μέχρι πρότινος συμπολιτευόμενο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανών" (DPA) του Μέντουχ Θάτσι, απείχε από την πρώτη συνεδρίαση της Βουλής καθότι ανακοίνωσε ότι δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην ΠΓΔΜ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]