Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιός θα ξεπουλήσει πρώτος τη Μακεδονία μας;

"Μην θιχτούν οι γείτονες"!!!


Από τον Αλέξη Παπαχελά, μέχρι τις μισές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα "ΑΥΓΗ", την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και το Νίκο Δήμου... συναγωνίζονται όλοι τους για το ΠΟΙΟΣ θα ξεπουλήσει ΠΡΩΤΟΣ τους Μακεδόνες και τη Μακεδονία για να προχωρήσουν οι Αμερικανικοί σχεδιασμοί στα Βαλκάνια.

Από το ενημερωμένο , μάχιμο κι αποκαλυπτικό blog ΤΑ ΧΑΛΙΑ της Θεσσαλονίκης αναδημοσιεύουμε άρθρο από ΤΑ ΝΕΑ (16-3-1990).

Τότε και ΠΑΛΙ ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (τρεις ΥΠΟΥΡΓΟΙ μάλιστα) , εκλεγμένοι από εμάς ,αυτοί που ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ σχετικά με το όνομα του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Με αφορμή αυτό το παλιό επεισόδιο θυμίζουμε ότι ετοιμάζεται ΑΛΛΑΓΗ στο όνομα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης σε Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης!

Από "Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]