Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Bulgarmak: Η ιστοσελίδα που εκφράζει απόλυτα τον Γκρούεφσκι και τους πρακτορίσκους των ΗΠΑ στην Ελλάδα


Δημοκρατία της Ελλάδας (Σκόρπια) μας αποκαλούν οι Σκοπιανοί



Αφού αυτοί δεν μας σέβονται

εμείς γιατί τους χαϊδεύουμε;


Σήμερα το πρωί κι ενώ "σερφάριζα" στο διαδίκτυο έπεσα επάνω σε μία ιστοσελίδα που με έκανε να θυμώσω πολύ. Και δεν θύμωσα με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που άλλωστε εκφράζει τους δημιουργούς της και τις επιδιώξεις που αυτοί έχουν, αλλά θύμωσα με την Ελληνική Πολιτεία, η οποία δεν έχει αντιδράσει προκειμένου να σταματήσει αυτή η κωμικοτραγωδία που εξελίσσεται περίπου 18 χρόνια τώρα.
Απόσπασμα αυτής της ιστοσελίδας σας παραθέτω, ατούσιο, προκειμένου να οδηγηθείτε στα δικά σας συμπεράσματα για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των πολιτικών μας να αντιμετωπίσουν ένα τσούρμο ηλιθίων που επιδιώκουν να ζήσουν ψευδολογώντας και παραχαράσσοντας την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

__________________________________________


"ΕΛΛΗΝΕΣ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Εξοχώτατε
Πέρασαν δέκα επτά (17) ολόκληρα χρόνια από την ανακήρυξη της Δημοκρατίας Μακεδονίας ως ανεξάρτητου κράτους και η αντίδραση της Ελλάδα αναφορικά με το συνταγματικό σας όνομα συνεχίζεται. Το πρόβλημα προβάλλεται στα κατευθυνόμενα Ελληνικά ΜΜΕ σαν δήθεν διεθνής διαφορά μεταξύ Ελλάδας-FYROM, ενώ η αλήθεια είναι ότι πρόκειται γιά μονομερές πρόβλημα που αφορά την Ελλάδα και μόνο, που απαιτεί από την διεθνή κοινότητα των 125 κρατών να μη σας αποκαλούν Μακεδόνες.
Η λεγόμενη ενδιάμεση συμφωνία της 13-9-1995 (Interim accord betwwen Greece and f.Y.r.o.M.) έληξε τυπικά και ουσιαστικά την 13η Σεπτεμβρίου 2002, μετά πάροδο 7 ετών από την υπογραφή της, όπως ρητά προβλέπει το άρθρ. 23 αυτής. Η λήξη της συμφωνίας που υπογράφηκε στην Νέα Υόρκη από τους τότε ΥΠ. ΕΞ. κ.κ. Κάρολο Παπούλια και Μπράνκο Τσερβένκοφσκι υπό την αιγίδα του μεσολαβητή κ. Σάϊρους Βανς, είχε καθαρά προσωρινό χαρακτήρα και δεν επικυρώθηκε από τα κοινοβούλια των δύο χωρών. Η απώλεια ισχύος αυτής παρά την έλλειψη ρηματικής διακοίνωσης επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από πρόσφατη δήλωση του κυβερνητικού βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ωστόσο η άσκηση βέτο από πλευράς Ελλάδας στην διάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2008 στο Βουκουρέστι, αποτέλεσε ακραία πρόκληση, απροκάλυπτο εκβιασμό και εχθρική ενέργεια που θέτει επί τάπητος τα αντίμετρα που οφείλει να λάβει η Μακεδονική κυβέρνηση προκειμένου να διατηρήσει το κύρος και τα συμφέροντά της αποκρούοντας την Ελληνική αδιαλλαξία που παίρνει διαστάσεις ψυχρού πολέμου.
Η αρνησικυρία (βέτο) συνιστά κατάφωρη παραβίαση του άρθρ. 11 παρ.1 της ενδιάμεσης συμφωνίας, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δεν μπορεί να παρεμποδίσει την είσοδο της χώρας σας σε διεθνείς οργανισμούς υπό το προσωρινό όνομα π.Γ.Δ. Μακεδονίας. Το ελληνικό βέτο συνεπάγεται αυτόματη καταγγελία της παραπάνω συμφωνίας εκ μέρους της Ελλάδας.
Τα 17 μέτρα που πρέπει να επιβληθούν άμεσα κατά της Ελλάδας είναι τα εξής:
Αμεση καταγγελία από την Μακεδονική κυβέρνηση της ενδιάμεσης συμφωνίας Ελλάδας-Μακεδονίας της 13-9-1995 με την επίδοση διπλωματικής νότας στην Αθήνα και παράλληλη κοινοποίηση στον Γ.Γ. του ΟΗΕ. Αιτιολόγηση: Η άσκηση ελληνικού Veto κατά της Μακεδονίας στην διάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ, πράξη που παραβιάζει ευθέως και απροκάλυπτα το άρθρ.11 παρ.1 της ενδιάμεσης συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.
Επαναφορά της καταργηθείσας Μακεδονικής σημαίας με τον ήλιο του Κούτλες (Βεργίνας).
Επιβολή εμπορικού εμπάργκο κατά της Ελλάδας με απαγόρευση transito διέλευσης εμπορευμάτων πάσης φύσεως μέσω της σιδηροδρομικής και οδικής γραμμής Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Σκοπίων-Νις-Βελιγραδίου και αντίστροφα. Υπενθυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο 1994 η τότε κυβέρνηση Α. Παπανδρέου είχε επιβάλλει κατά της Μακεδονίας ανάλογο εμπορικό εμπάργκο από την Ελευθέρα Ζώνη του λιμένα Θεσσαλονίκης με συνέπεια να υποστείτε οικονομική ζημία 1,5 δισ. δολλαρίων σε διάστημα 19 μηνών.
Ολα τα εισαγόμενα από την Ελλάδα στην Μακεδονία προϊόντα θα επιστρέφονται εφ' όσον δεν αναφέρουν ρητά ως χώρα προορισμού την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Macedonia, Македонија, Македония). Το μέτρο αυτό θα εφαρμοσθή τόσον στους τελωνειακούς σταθμούς Γκέβγκελι, Νεγκόσιανη (Νίκη) και Ντόϊραν όσο και στους αεροπορικούς μεταφορείς. Το ίδιο για ταχυδρομικά δέματα και επιστολές που θα επιστρέφονται με την ένδειξη "άγνωστος παραλήπτης".
Ανάκληση των προξενικών γραφείων αντιπροσώπευσης της Δημοκρατίας Mακεδονίας (Liaision Officies) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Απέλαση των προξενικών αποστολών της Ελλάδας από τις πόλεις Skopje και Bitola και διακοπή διπλωματικών σχέσεων με Ελλάδα.
Απαγόρευση διέλευσης ελληνικών αεροσκαφών από τον χώρο ευθύνης του F.I.R. Σκοπίων εφ' όσον δεν καταθέτουν σχέδιο πτήσης με ένδειξη "υπεράνω Μακεδονίας" και όχι FYROM.
Χαρακτηρισμός ως ανεπιθυμήτων και απαγόρευση εισόδου στην Μακεδονία όσων τηρούν ακραία αντιμακεδονική στάση στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών οι γνωστοί πολιτικοί Γεώργιος Καρατζαφέρης, Στέλλιος Παπαθεμελής, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Αδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος. Αντίστοιχο μέτρο εφαρμόζει από δεκαετίες η Ελληνική κυβέρνηση σε βάρος 50.000 φυγάδων του εμφυλίου και ήδη πολιτών της Μακεδονίας καθώς και 10.000 πολιτών άλλων κρατών γιά "ανθελληνική στάση στο εξωτερικό".
Επαναφορά του διαβατηρίου και της βίζας εισόδου σε Ελληνες υπηκόους που επισκέπτονται την Δημοκρατία Μακεδονίας ή διέρχονται transito μέσω αυτής.
Επαναδραστηροποίηση μέσω χρηματοδότησης και ιδεολογικής καθοδήγησης, των μειονοτικών Μακεδονικών οργανώσεων που λειτουργούν εντός Ελλάδας και είχαν αδρανοποιηθή την τελευταία 12ετία λόγω εφαρμογής του άρθρ. 7 της ενδιάμεσης συμφωνίας. Αίτημα αναγνώρισης Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.
Αμεση προσφυγή κατά της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης για το θέμα της συνεχιζόμενης επί 60ετία απαγόρευσης εισόδου σε φυγάδες από την Μακεδονία του Αιγαίου καθώς και της επιστροφής των περιουσιών που δημεύθηκαν.
Αμεση προσφυγή στον ΟΗΕ αναφορικά με το θέμα της προσωρινής ονομασίας FYROM, με αίτημα την οριστική αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος της Δημοκρατίας Μακεδονίας.
Παύση αναγνώρισης της Ελλάδας από την Μακεδονία με το όνομα Ελλάς.
Καταγγελία του συμφώνου Βουκουρεστίου της 10ης Αυγούστου 1913 και του πρωτοκόλλου συμμαχίας Ελλάδας-Σερβίας της 23ης Απριλίου 1913, βάσει των οποίων χαράχθηκαν τα σημερινά Ελληνομακεδονικά σύνορα. Διακήρυξη της Μακεδονικής κυβέρνησης ότι δεν αναγνωρίζει την σημερινή μεθόριο και επιδιώκει την επανένωση της κατεχόμενης από την Ελλάδα Αιγαιακής Μακεδονίας με την μητέρα πατρίδα.
Μετονομασία της πόλης των Σκοπίων σε Αλεξάνδρεια και του Bitola σε Φιλιππιάδα. Με την συγκεκριμμένη ενέργεια εξαλείφεται αυτόματα ο χρησιμοποιούμενος από την Ελληνική πλευρά υποτιμητικός όρος "Σκοπιανοί" και "κράτος των Σκοπίων".
Επιβολή καταναλωτικού μποϋκοτάζ σε όλα τα Ελληνικά προϊόντα που είτε εισάγονται από την Ελλάδα, είτε παράγονται και πωλούνται στην Μακεδονία από εγκατεστημένες εκεί ελληνικές επιχειρήσεις.Περιορισμός του τουριστικού ρεύματος από Μακεδονία προς Ελλάδα.
Διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προς την Ελλάδα σε ώρες αιχμής μέσω του διασυνδεδεμένου διασυνοριακού Βαλκανικού δικτύου.

Με τιμή
Solun 3 Απριλίου 2008
Το Διοικ. Συμβούλιο

της μη Κυβερνητικής οργάνωσης

ΒουλγαρικΑ ΑνθρΩπινα ΔικαιΩματα"


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Προσωπικά διαφωνώ με την άποψη περί "βαλκανικού Αρμαγεδδώνα" το 2013. Κατα την γνώμη μου θα έπρεπε οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές (Ελλάδα/ΦΥΡΟΜ) να τα βρουν μεταξύ τους μέσω της διπλωματικής οδού και όχι με την λογική των όπλων που επιδιώκουν οι ΗΠΑ το ΝΑΤΟ και τα "τσιράκια" τους σε ΦΥΡΟΜ, Τουρκία, Αλβανία και Βουλγαρία (Γκρουέφσκι, Μιλοσόσκι, Ερντογάν, Μπακτσελί, Μπερίσα και Παρβάνωφ).

    Το BULGARMAK είναι γέννημα και θρέμμα των νοσταλγών των πολέμαρχων Αντόν Κάλτσεφ και Αλεξάντρ Πόποφσκι, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια των δυο βαλκανικών πολέμων που έβαψαν με αίμα αθώων τα Βαλκάνια. Μάλιστα οι δυο εθνικιστές είχαν την αμέριστη υποστήριξη του Ενβέρ Χότζα από την Αλβανία και του Μουσταφά Κεμάλ "Ατατούρκ" από την Τουρκία. Οι οπαδοί των δυο στρατηγών φέρονται αποφασισμένοι να ξαναγράψουν την ιστορία από την αρχή με διαφορετικές εκδοχές. Όμως δεν θα πετύχουν τον στόχο τους, αφού η Ελλάδα και η Μεγαλόνησος είναι κράτη-μέλη της ΕΕ. Οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εναντίον των δύο κρατών θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]