Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Ψάχνουν κατασκόπους στην Ελλάδα που τους έβγαλαν "άπλυτα" στη φόρα


Ψαχτείτε ανάμεσά σας πρώτα!


Η δημοσίευση των απορρήτων εγγράφων (εδώ κι εδώ) που περιγράφουν με ακρίβεια τις συζητήσεις των αυτονομιστών με τους Αμερικανούς γίνεται θέμα στην Σκοπιανή ιστοσελίδα για τα "Μακεδονικά" δικαιώματα.

Και υποθέτουν ότι τις διαρροές στις Ελληνικές αρχές επιμελούνται οι ίδιοι οι Αμερικάνοι είτε οι Ελληνικές Υπηρεσίες έχουν παγιδεύσει τα τηλέφωνα των μελών του Ουρανίου Τόξου!

Προφανώς αγνοούν ότι το 95% των τμημάτων της Ασφάλειας στην Ελλάδα ΔΕΝ διαθέτει καν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και πρόσβαση στο internet!

Εμείς θάλασσα και μουσακά πουλάμε ... άρα δεν μας χρειάζονται οι νέες τεχνολογίες και οι διεθνείς ίντριγκες.

Ψάχνουν λοιπόν οι φωστήρες Σκοπιανοί παντού εκτός ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. Είχαμε δημοσιεύσει και παλιότερα σχετικά στοιχεία για δήθεν "ΜΥΣΤΙΚΕΣ" συναντήσεις του Ουρανίου Τόξου , που κάθε άλλο παρά μυστικές ήταν , στην Εδεσσα Πέλλας και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Εάν κάποιος έχει διαβάσει έστω κι ένα μυθιστόρημα περί κατασκοπείας γνωρίζει ότι, οι κατάσκοποι είναι συνήθως ΔΙΠΛΟΙ και ΤΡΙΠΛΟΙ κι έτσι για την ασφάλεια και την υγεία τους τους ενδιαφέρεται πολύ περισσότερος κόσμος.

Εάν κάποιος αποφασίσει να βγάλει μεροκάματο ως ρουφιάνος...είναι λογικό να θέλει να τον προστατεύουν και οι Σκοπιανοί, και οι Αμερικάνοι αλλά και οι Έλληνες...εφόσον ζει στην Ελλάδα.

Πατριώτες σαν τον Στηβ Λάλα...ευτυχώς δεν παράγει ούτε η Φλώρινα, ούτε τα Σκόπια.

Από "Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]