Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαράζ χημικών από τους Τούρκους στο ελληνικό έδαφος με καθοδήγηση από drones


Μπαράζ χημικών εκτοξεύουν οι Τούρκοι προς τις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στη συνοριογραμμή του Έβρου σε μια προσπάθεια να διευκολύνουν την εισβολή μεταναστών στο ελληνικό έδαφος. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εκρηκτική καθώς είχε προηγηθεί νέος γύρος επεισοδίων όταν μετανάστες προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό στις Καστανιές.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η ρίψη των χημικών από την τουρκική πλευρά προς το ελληνικό έδαφος καθοδηγήθηκε με τη χρήση 2 drones που πετούσαν στο σημείο από την πλευρά της Τουρκίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι πριν από λίγο έχουν καταγραφεί περίπου 5.500 αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν 60 συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]