Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετανάστης σε τουρκικό ΜΜΕ: «Ήμουν στην φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν φύγετε»


Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που ήθελε την Τουρκία να έχει ανοίξει κέντρα κράτησης στα οποία βρίσκονταν «παραβατικοί» μετανάστες και πρόσφυγες, αφού σε βίντεο που μετέδωσε o τηλεοπτικός σταθμός Halk TV, μετανάστης που κατευθύνεται προς τα σύνορα με την Ελλάδα δηλώνει: «Ήμουν στην φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν "φύγετε"»

Στη συνέχεια, ο μετανάστης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα πάω στην Ευρώπη για να σωθώ».

Σημειώνεται ότι από χθες κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η Τουρκία έχει αφήσει ελεύθερους μετάναστες και πρόσφυφες που βρίσκονταν υπό περιορισμό σε κλειστά κέντρα εξ αιτίας ποινικών παραβάσεων.


Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η Halk Τv στο Τwitter:


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]