Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλγερινός στις Καστανιές: «Θα περάσουμε θέλουν δεν θέλουν - Τους Έλληνες θα τους γ@μ...»


Έμαθε ελληνικά πριν να έρθει στην Ελλάδα!!!

Οι μάχες σώμα με σώμα στις Καστανιές συνεχίζονται, με τις ελληνικές δυνάμεις να απωθούν τις... ορδές μεταναστών που στέλνει κατά κύματα ο Ερντογάν στα σύνορα.

Μέσα σε αυτούς υπάρχουν ελάχιστοι Σύροι, μιας χώρας που όντως πλήττεται από πόλεμο, και διάφορες άλλες εθνικότητες παράνομων αλλοδαπών που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.

Με το «έτσι θέλω» απαιτούν να ανοίξουν τα σύνορα να περάσουν, χωρίς να έχουν ούτε ένα επίσημο χαρτί, θεωρώντας (ή μάλλον ξεγελασμένοι από τους Τούρκους) πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί και μας δείχνουν τον... "πολιτισμό" τους.

Στο παρακάτω video, το οποίο τράβηξε Αλγερινός, βρίζοντας με ακατανόμαστες εκφράσεις την χώρα μας, θα δείτε ποιοι είναι αυτοί που έχει στείλει ο Ερντογάν στα σύνορα.


«Θα περάσουμε τα σύνορα, θέλουν δεν θέλουν, θα τους γ@μήσ@υμε», αναφέρει ο Αλγερινός ο οποίος ακόμα δεν μας είπε αφού τώρα θέλει να μπει στην Ελλάδα πως πρόλαβε να μάθει ελληνικά μεταξύ άλλων, απειλώντας την πατρίδα μας.

Για να καταλάβουμε τι ακόμα θα δούμε...
Και κάποιοι άλλοι να καταλάβουν τι ακριβώς παίζεται αυτή τη στιγμή στα σύνορα της χώρας, αλλά και τι ακριβώς έχει ήδη μπει στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μονο τους ελληνοφωνους λατρες της πολυπολιτισμικοτητας θα μπρουσες να γ@...ς.

    Διοτι ομοεθνης σου φιλοδοξος βιαστης εφαγε ξυλο απο 12χρονη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]