Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ρισκάρει με την Τουρκία. Εσύ θα το ρισκάρεις με τον ΣΥΡΙΖΑ;


«Θα μειώσουμε τα εξοπλιστικά προγράμματα μόλις γίνουμε κυβέρνηση», είπε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στο «Kontra Channel»

Κι όταν τον ρώτησαν «τι θα γίνει με τους Τούρκους απέναντι» τι νομίζετε ότι απάντησε: «Θα το ρισκάρουμε».

Γ. Μπαλάφας: Πρώτα απ’ όλα. Δαπάνες. Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες.

Μ. Κουρής: Τι θα γίνει με την Τουρκία απέναντι;

Γ. Μπαλάφας: Θα το ρισκάρουμε. Θα το ρισκάρουμε.

Δήλωσε επίσης ότι ο Σημίτης αντιμετώπισε με προσοχή την τότε κρίση με την Τουρκία και ότι δεν νομίζει πως στα Ίμια διακυβεύτηκε το μέλλον της χώρας(!!!)


Το ερώτημα του τίτλου δεν είναι εικονικό, ούτε καν θεωρητικό. Είναι ένα πραγματικό και βασικό ερώτημα, ίσως το ουσιαστικότερο ερώτημα στο οποίο πρέπει πρώτα να απαντήσουμε -ο καθένας ξεχωριστά- κι έπειτα να πλησιάσουμε στην κάλπη.

Η αναγγελθείσα θέση του ΣΥΡΙΖΑ (στο βίντεο που ακολουθεί) είναι απολύτως σαφής και ταυτόχρονα φρικιαστική. "Θα το ρισκάρουμε", λέει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Μήπως κάποιος πρέπει να παρέμβει και να θυμίσει στον κύριο αυτό, αλλά και στο κόμμα που εκπροσωπεί, πως η λέξη "ρίσκο" συμπεριλαμβάνει μία άλλη λέξη, την "απώλεια";
Και τι θα ρισκάρουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να απωλεσθεί;
Γιατί μένουν στην λέξη "ρισκάρουμε" και δεν συνεχίζουν;
Μήπως επειδή η συνέχεια είναι φρικώδης για την ίδια την Ελλάδα;
Είναι δηλαδή, διατεθειμένο το ΣΥΡΙΖΑ να ρισκάρει μία απώλεια ελληνικού εδάφους ή θαλάσσης, επειδή θα ακινητοποιήσει ή θα ελαχιστοποιήσει εσκεμμένα την ικανότητα δράσης του Ελληνικού Στρατού;
Πραγματικά, έχουν επαφή με την πραγματικότητα αυτοί οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, που μας ανακοινώνουν -σε καθημερινή βάση- πως θέλουν να μας κυβερνήσουν;
Ξέρουν τι σημαίνει απέναντι στο Ελληνικό Σύνταγμα, η εσκεμμένη υπολειτουργία του αμυντικού μηχανισμού της χώρας;

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μειώσει, λοιπόν, στο ελάχιστο τις αμυντικές δαπάνες και θα το ρισκάρει απέναντι στην Τουρκία...
Στην Τουρκία που έχει κηρύξει κατά της Ελλάδας casus belli, στην Τουρκία που εποφθαλμιά την Ελληνική Θράκη, το μισό Αιγαίο, το Καστελλόριζο, ακόμη και την Γαύδο(!!!).
Και πέρα από τον μεγαλοϊδεατισμό της Άγκυρας, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να παραβλέπει και να ρισκάρει απέναντι στην Τουρκία, τη στιγμή που είναι δεδομένο πως ο ορυκτός (υποθαλάσσιος και μη) πλούτος της Ελλάδας, τοποθετεί αυτή τη στιγμή τη χώρα μας (μαζί με την Κύπρο) στο κέντρο του παγκόσμιου ενεργειακού χάρτη.
Και "ελπίζει" ο ΣΥΡΙΖΑ πως η Τουρκία δεν θα θελήσει να αρπάξει (κυριολεκτικά) οτιδήποτε μπορέσει από την Ελλάδα.
Μόνο ηλίθιοι ή "χρήσιμοι ηλίθιοι" μπορούν να πιστέψουν πως η Άγκυρα δεν θα τολμήσει κάτι τέτοιο, τη στιγμή μάλιστα που θα έχει να αντιμετωπίσει μία κυβέρνηση (σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ) η οποία δεν θα έχει τη διάθεση να εμπλακεί στρατιωτικά και να υπερασπίσει όσα "ηλιθιωδώς" άφησε ακάλυπτα.

Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε την ποιότητα της εγκεφαλικής λειτουργίας των "διακεκριμένων στελεχών" του ΣΥΡΙΖΑ, όμως η συγκεκριμένη τοποθέτηση (σαφέστερη δεν γινόταν) ίσως θα έπρεπε να αποτελέσει αιτία για ακύρωση της συμμετοχής του συγκεκριμένου κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.
Βέβαια, η δημοκρατικότητα που πρέπει να μας διέπει, απαγορεύει να συμβεί αυτό για οποιοδήποτε κόμμα θέλει να ζητήσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.
Και αυτός είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας, στο "εκλέγεσθαι".
Όμως, επειδή υπάρχει και το "εκλέγειν", μήπως εμείς οι ψηφοφόροι, θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε περισσότερο και πέρα από την επιφάνειά τους, τα κόμματα που θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές;
Μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε πως σε κάθε περίπτωση το νόμισμα έχει δύο όψεις και οφείλουμε να τις δούμε και τις δύο, πριν η απόφασή μας δημιουργήσει μεγαλύτερα δεινά από τα σημερινά ή και από τα προβλεπόμενα;

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα προβάλει σαν ένα κόμμα που διεκδικεί την κυβέρνηση της χώρας, παρουσιάζοντάς μας μία σειρά από επιχειρήματα, χρησιμοποιώντας ως κύριο άξονα την οικονομία (αν και αυτά τα επιχειρήματα θα πρέπει να διερευνηθούν ενδελεχώς, αφού έχουν αρχίσει να θυμίζουν το "λεφτά υπάρχουν", αλλά τις περισσότερες φορές στερούνται της στοιχειώδους σοβαρότητας λόγω έλλειψης πραγματικού σχεδιασμού).
Την ίδια στιγμή αποφεύγεται από τα "διακεκριμένα στελέχη" του ΣΥΡΙΖΑ η οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και της αύξησης της εγκληματικότητας που πηγάζει από αυτήν...
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ κινούμενος απολύτως "ανεύθυνα" (βασιζόμενος στις ιδεοληψίες των συνιστωσών του) κατά της ίδιας της Ελλάδας, παραγράφει την βασική υποχρέωση μίας χώρας να υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και μέσο την ακεραιότητα της Επικράτειας, εκθέτοντας έτσι την χώρα στον (απολύτως βέβαιο) κίνδυνο απώλειας μέρους της, για να ικανοποιήσει η Άγκυρα τις δικές της "απαιτήσεις" για συμμετοχή στα ενεργειακά κοιτάσματα που βρίσκονται εντός της Ελλάδας.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι σαφές και δεν επιδέχεται ερμηνειών: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ρισκάρει με την Τουρκία... Εσύ, Έλληνα ψηφοφόρε, θα το ρισκάρεις με το ΣΥΡΙΖΑ;


ΥΓ: Επειδή θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι να σκεφτούν πως το ιστολόγιο χτυπάει τον ΣΥΡΙΖΑ και μπαίνει στην γραμμή των μνημονιακών, τονίζουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή "χτυπιέται" από μόνος του. Τα στελέχη του φροντίζουν και δίνουν την χείριστη δυνατή εικόνα για την ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί στο βάρος και τις ευθύνες της διακυβέρνησης της Ελλάδας. Και αυτή η "σταθερή" εικόνα που μεταδίδουν τα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: Ή μας προειδοποιούν για τα εσωτερικά - κομματικά τους προβλήματα που ενδέχεται να γίνουν προβλήματα της χώρας, ή μας διαμηνύουν δια της πλαγίας οδού πως δεν θέλουν να κυβερνήσουν (για τους δικούς τους, πολλούς και διάφορους λόγους).


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

22 σχόλια :

  1. Δυστυχως καθε Ελληνας και γνωμη...μπορει πολλοι να μην εχουν κατασταλαξει τι θα ψηφισουν, πρεπει ομως να εχουν αποφασισει τι δεν θα ψηφισουν.Ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να απομακρυνθει απο τη σκεψη των πραγματικων και σκεπτομενων Ελληνων ως λυση, καθοτι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    Αμα σου παρουν το μισο Αιγαιο, αντε μετα να το ανατρεψεις, σαν το Κυπριακο θα διαιωνιζεται....τωρα μαλιστα που θα γινουμε οι διεθνεις μπαταχτσηδες, με τι συμμαχιες θα προχωρησουμε;Ειναι δυνατον τη στιγμη που λες στην Ευρωπη δεν σε πληρωνω, να ελπιζεις οτι αλλη χωρα θα σου δωσει δανεικα;Εδω στη μικρη αγορα μας υπαρχει ο "ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ" για να ειδοποιει να προσεχουν οι αλλοι τους μπαταχτσηδες και να μην τους δανειζουν και οι αλλες χωρες πχ Ρωσια, Κινα, θα μας δωσουν τα ωραια τους δις και μαλιστα χωρις ανταλλαγματα; το αλλο μισο Αιγαιο θα ζητησουν.
    Ενας σοφος ανθρωπος που ηξερα ελεγε: οταν ειναι τα σκουρα σε συμφερει να κανεις το μοσκιο μεχρι να περασει η μπορα, τωρα μας συμφερει να μετακυλισουμε τη διεθνη προσοχη απο πανω μας σε αλλες χωρες και να κοιταξουμε ηρεμα να τα βολεψουμε μεχρι ν αλλαξουν τα δεδομενα, η μπουνια στο μαχαιρι μονο αιμα θα φερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καϋμενα τα προβατα , δεν εμεινε κανενα μαντρι , χωρις λυκο . Τωρα ;
    Αληθεια , ηξερα απο χρονια οτι οι ραγιαδες ειναι ξεφτιλες , και ψηφιζαν λαοπλανους και κρυφες πουτανες , αλλα να ψηφιζουν και πολεμιους καθε Ιερου και Οσιου του ΓΕΝΟΥΣ τους , πραγματικα ηταν μαχαιρια στην καρδια μου , που κτυπαει ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .
    ΣΩΣΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ .
    Κων/νε , αν το σαίτ , ειναι αντισυριζαιο , ειναι εργο Θεου και δεν χρειαζεται να απολογησαι σε ανηδεους και κατωτερου πνευματικου επιπεδου γιδια ψηφοφορους του χαους .
    Οπως δεν απολογησαι και για τους κοκκινοπρασινογαλαζιους προδοτες .
    Αυτοι ειναι φανεροι ανθελληνες και εχουμε μεγαλη υποχρεωση στην Πατριδα να τους πολεμησουμε , πριν την οριστικη εξαφανιση της Μανας Πατριδος .
    Αυτοι την βιασαν και την ξεφτιλισαν παγκοσμιως και εμεις θα φοβηθουμε να πουμε την Αληθεια ;
    Οταν μετρησουμε τους σφαγμενους , αμα τη Απελευθερωση , ΟΛΟΙ θα καταλαβουν τι διαβολους στηριζουν και οτι οι ιδιοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι της τραγωδιας .
    Αρκετα με την προπαγανδα των δηδεν προοδευτικων.

    ΠΑΤΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ειναι το μονο "κομμα" που θα μας ελευθερωση , κυριως απο τους ντοπιους χαφιεδες .

    Ο Θεος να μας ελεηση και να μας προστατεψη τις αμεσως επομενες βδομαδες και μηνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μία ακόμη από τις γνωστές και ευφυέστατες δηλώσεις των μπουλούκ-ασκέρ...συνιστωσών της ποιάς συνιστασμένης ?
    Όσο και να θέλει κανείς να τους ακούσει σοβαρά, με τις ευφυείς αυτές δήλώσεις(Εθνικά ,λαθρομετανάστες, χαράτσια κλπ) ανατριχιάζει.
    Τελικά τι διάβολο πιστεύουν, τι εννούν και τι πραγματικά θέλουν και τι μπορούν να κάνουν ???
    Άλλα λένε την μία ημέρα, άλλα την άλλη, ο ένας ανααιρεί τον άλλο...κομφούζιο.
    Ο Έλληνικός Λαός τους έδωσε μια ευκαιρία και μιά σαφή υποσχετική, που όμως τελικά δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσουν όλοι αυτοί οι έξαλλοι φύλαρχίσκοι οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται και δεν έχουν κάποια σοβαρή γραμμή, έστω και σε ολίγα ,ωστε να παρουσιάζονται σαν ένα ενιαίο και σοβαρό κόμμα που θέλει να κυβερνήσει....
    Έτσι παίζουν και αυτοί το παιχνίδι των αδίστακτων δωσιλόγων και αμετανόητων προδοτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες και κυρίως προβληματίζουν και αποπροσανατολίζουν τον ήδη μπουρδουκλωμένο Ελληνικό Λαό.
    Κρίμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Ελληνας εχει μεσα του Θεο Ελλαδα Οικογενεια.
    οι αλλοι εχουν ψωμι παιδεια ελευθερια.για να φανε πουλανε τα παντα σ οποιον πληρωνει.η παιδεια ειναι η προπαγανδα.και η ελευθερια τραγουδιστρια...
    για να σαι Ελληνας αυτο που εχεις μεσα σου πρεπει να το δειχνεις και εξω σου.
    αλλιως οτι δεν δειχνεις εξω σου,παυει να υπαρχει μεσα σου.κοβεται συριζα.
    και ο Θεος κανει καταμετρηση των ψηφων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος που σου ειπε να κανεις τον ψωφιο κοριο , ΔΕΝ ειναι σοφος .
    Μονο με αιμα ποτιζης το δενδρο της λευτεριας .
    Και οχι μονο με γροδια ! Αλλα με το ξερο κεφαλι σου , ετσι που καταντισαμε .
    Αυτοι που προδοσαν φοβουνται και κανουν τους ψοφιους κοριους , μεχρι να περαση η μπορα . Αλλα την πατησαν , διοτι το αφεντικο ΤΟΥΣ , θελει και την τελευταια ρανιδα αιματος και του τελευταιου Ελληνα .
    Ριψασπιδες και προσκυνημενοι ραγιαδες , παρακαλω να μην γραφουν σε Ελληνικα ιστολογια , διοτι ΠΟΛΕΜΟΣ , ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ .
    Και αυτα περι ...μοσκιων , αλλου .
    Οσο για το Τειρεσια , ειναι παγκοσμια καθιερωμενος , και οχι μονο στην μικρη αγορα μας .
    Ειναι νομος των τοκογλυφων .

    Δεν ειμαι θερμοαιμος και πολεμοκαπηλος . ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και ξερω ποτε η Πατριδα και η Πιστη μας ατιμαζονται και δεν θα καθησω με σταυρωμενα χερια να περαση το κακο , διοτι ΔΕΝ θα περαση .Θα μεινη μεχρι να η Ελλας να γινει σταχτη και να ονομαστη μπουρδοκισταν .
    Εγω ειμαι απογονος του Λεωνιδα και δεν θα κανω το κοροίδο , μεχρι να φυγη δηδεν , ο βαρβαρος .
    Εγω πηρα ορκο Ιερο , μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος μου μπροστα στην ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και στο ΘΕΟ .
    Ναξερες ποσα θα σου ελεγα , αν τα λεγαμε απο κοντα !
    Ενα μονο .
    Αν δεν τους φυλακισουμε ΟΛΟΥΣ και δεν επιστρεψουμε σε Εθνικο νομισμα , θα χυθη πολυ αιμα , μεχρι να παρουμε την Πατριδα απο τα βρωμικα χερια των βαρβαρων και των ντοπιων υπηκοων τους .
    Και αυτο ΔΕΝ θα γινει με εκλογες . Οι εκλογες ειναι δικο τους χαρτι , διοτι τους ελεγχουν ΟΛΟΥΣ και οσους δεν ελεγχουν ΠΟΤΕ δεν θα τους αφησουν οι αποικιοκρατες να κυβερνησουν τους Ελληνες .
    Μας οδηγουν σε εμφυλιο . Δεξιοι - αριστεροι , ταχα , και αυτο πρεπει να αποτρεψουμε παση θυσια και με ΚΑΘΕ κοστος .
    Ξερεις τι παθαινει η στρουθοκαμηλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αυτό το ασπόνδυλο το προωθεί τώρα το σύστημα και τρέχουν οι τυφλοί και μισότυφλοι ξωπίσω του. Από πού έχει να περιμένεις, Ελλάδα μου... Κανένας δεν σε λυπάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κρατισμός ξεπερνάει, δυστυχώς, πατρίδα και οικογένεια. Το βαθύτερο ΠΑΣΟΚ ξαναβάζει την επαναστατική προβιά του παρελθόντος και ορμάει στο ψαχνό που έχει απομείνει στη χώρα. Να αφήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει (που δεν θέλει, είμαι σίγουρος) είναι εγκληματικό. Δυστυχώς το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι Ν.Δ ή κομμουνισμός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ κάτι απο τα δύο αλλά αυτές τις εκλογές ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα αναγκαστώ να το ρίξω Σαμαρά. Επειδή εχθρός του κακού είναι το χειρότερο. Και πάντα υπάρχουν χειρότερα, το ξεχνάμε αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ? ΑΣ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ , ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΜΑΧΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΛΛΑΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ, θα ρισκάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας,οι συνεχιστές του 1949,με τους Μογγόλους δε θα ρισκάρουν οι ΑΘΕΟΙ προτομάστορες του ΧΑΟΥΣ!Αυτά είναι!Τελικά έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους ,οι δήθεν Προοδευτικοί,να εκδικιθούν το ελληνικό λαό-ελληνικό στρατό για την ήττα τους το 1949 από τον Εθνικό Στρατό.Θεός Ελλάδα Οικογένεια Στρατός είναι λέξεις που τους ενοχλούν τους Προοδευτικούς -δοσίλογους αρίστερους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε 12,10 καθολου δεν διαφωνω με τον θερμο πατριωτισμο, ισα ισα μαλιστα, αλλα να μιλαμε με τον ρεαλισμο του σημερα.Ξερεις πολλους ιδιως νεους να σκεφτονται οπως εσυ;μην κοιτας στο στρατευμα και τον περιγυρο σου και παλι πολλοι χωλαινουν..εξω τα παλληκαρια σημερα ειναι...της φακης.Γι αυτο εμεις οι μεγαλυτεροι φοβομαστε, αμα μαλιστα εχουμε και αμαχο πληθυσμο.Τα δαχτυλακια των νεων μας ειναι μονο για το pc και για καμμια κοπελα, νομιζεις οτι μπορουν να ανταπεξελθουν σε κακουχιες;εδω εγκαταλειπουν τη πατριδα και απ εξω κανουν και τους τιμητες γιατι εχουν ενα χαρτι των ΤΕΙ.Εδω να κατσουν και να αγωνιστουν σε ολα τα μετωπα, απο το χωραφι μεχρι τη Βουλη.Αλλα τι λεω; δε ξερουμε το βιος μας; που μαζευτηκαν ολα εξω απο τη Βουλη και κοροιδευαν εναν υπουργο που εκλεινε νωρις τα ξενυχταδικα; ναι εκει που καθονται ορθιοι σα χαζοι μες τον εκκωφαντικο θορυβο και πινουν ασταματητα;Σ αυτη τη νεολαια θελεις να εμπιστευτει το εθνος; οχι αγαπητε, ετσι που καταντησαμε ειναι καλυτερα να κινηθουμε εξυπνα. Ο Οδυσσεας παιδευτηκε αλλα βρηκε πατριδα με τον Δουρειο ιππο του και το μυαλο του ενω τον Αχιλλεα με την γενναιοτητα του και τα μουσκουλα του τον εφαγε το μαυρο χωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο φίλο 5:04.
    Έτσι νόμιζα και εγώ για την νεολαία μας, ότι μάλλον είναι λαπάδες....
    Είδα όμως νέα παιδιά και αγόρια και κορίτσια με πτυχία και διδακτορικά, απελπισμένα λόγω της επικρατούσης κατάστασης, μίλησα μαζί τους για πολλά και βασικά διαπίστωσα μια απίστευτη αγάπη και πίστη για την Ελλάδα μας, που ίσως δεν έχω και εγώ σε αυτό τον βαθμό, τόσο που σχεδόν έκλαψα....
    Όσο αφορά το αν είναι σκληραγωγημένοι, θα έλεγα ότι είναι , ειδικά αυτοί που έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, αλλά και οι κοπέλλες είναι, όπως και οι άλλοι,τόσο που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση.
    Το DNA τους, είναι DNA Ελληνικό και περιμένουν την ενεργοποίησή του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε, ας μην το ρισκάρουμε με το ΣΥΡΙΖΑ. Ας πορευτούμε με τη ΝΔ (που δεν είναι μπουλούκ - ασκέρ) με όσους μάζεψε ο Σαμαράς και με το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον ξέρουμε από τι θα πεθάνουμε μ' αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά coolαρετε(για να μιλήσουμε κ Ελληνικά) λίγο.
    Τα εξοπλιστικά ΔΕΝ γίνετε να κοπούν κ το ξέρετε όλοι πολύ καλά.Μπορούν
    να μειωθούν,αλλα δεν γίνετε να κοπούν.Κ ο λόγος είναι πολύ απλός:χρήματα!!!!
    Σιγά μη χάσουν χρήμα οι εταιρείες οπλικών συστημάτων...Όποιο κόμμα κ να βγεί,
    ότι κ να λένε,εξοπλισμοί θα γίνουν.
    Α ναι.Κ κάτι ακόμα...Δηλ πιστεύετε οτι ΝΔ-Πασοκ ήταν περισσότερο πατριώτες
    απο το Σύριζα????(Δεν υποστηρίζω κανένα απο τα παραπάνω κόμματα.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατη μονο ο συριζα το ρισκαρει και η ντορουλα δεν ειπαι να το ρισκαρουμε ενω με τον γαπ δεν ειμασταν μονιμοσ ρισκαρισμενοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν ειναι δυνατον!!!ακουσον ακουσον για να μην ψηφισουν τσιπρα θα ψηφισουν σαμαρα!! αυτο και αν πει οτι ολαοσ μασ εχει πολιτηκη σκεψει!!!!!! μαζεψε ολα τα μπουμπουκια με αρχηγο τον αρχιμπουμπουκο αδωνη και θελει να κυβερνισει με την κορη του κομη δρακουλα ε δεν θα αναστηθει η ελλαδα ποτε....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτος που ειπε οτι θα ψηφιση νδ για να μην βγουν οι αθεοι και ανθελληνες , θα πρεπει να ξερει οτι και η νδ ειναι αθεοι και ανθελληνες . Οποτε....
    Αν πρεπει να ψηφισης να ψηφισης ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .
    Ολα τα αλλα ειναι ακομη μια ψηφος στους κατακτητες .
    Αλλα εγω πιστευω οτι δεν εχει καμια σημασια τι θα ψηφιση ενας σκλαβωμενος . Τα αφεντικα εχουν παρει τα μετρα τους .
    Ακομη και η Χ.Α να ηταν πρωτο κομμα , δεν θα αφηναν οι ρουφιανοι να κυβερνησουν .
    Ειμαστε στην τελικη φαση του σχεδιου εξαφανισεως της Ελλαδος και ο εχθρος ειναι εντος .
    Τα μαντρια ΟΛΑ τον υπηρετουν ΠΙΣΤΑ .
    Αυτα πρεπει να ειναι Ευαγγελιο και συμφωνα με αυτα στο μυαλο μας θα πρεπει να ψηφισουμε .
    Δεν θα υπαρξη αλλη ευκαιρια να τους πουμε καθαρα οτι την Πατριδα ΔΕΝ την πουλαμε , επειδη 300+1 ρεμαλια πουλησαν ψυχη και σωμα στις στοες των .
    Ολα ειναι πουλημενα στον κατακτητη . Δες μονο οτι αυτοι που υπογραψαν την υποταγη της Πατριδος , ακομη ειναι ελευθεροι και μιλουν κιολας ! Αυτο τα λεει ολα για τους υπολοιπους κοινοβουλευτικους .
    Ποτε δεν ψηφισα ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ , αλλα αν ημουν στην Πατριδα και φθαναμε στις εκλογες , θα ψηφιζα κατοπιν πολλων σκεψεων και προβληματισμων Χ.Α .
    Μονο και μονο για να πω στους υπανθρωπους οτι ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και αγαπω την Πατριδα περισσοτερο απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο .
    Εγω και τα παιδια μου ειμαστε ταγμενοι και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΔΩΣΜΕΝΟΙ στο ΙΕΡΟ αγωνα της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ .Διοτι αυτο ειναι το προσταγμα των εποχων . Η θα ελευθερωθουμε απο την κλεφτοκρατια και τους ελεηνους 300+1 επι 12 κυβερνησεων , ὴ θα χαθουμε . Ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες και κενου περιεχομενου κουβεντες .
    Καλη ανταμωση , καλη δυναμη και καλη Λευτερια στην Πατριδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ναι τωρα μαλιστα τωρα το πετυχατε λεσ και ο σαμαρασ με τη ντορα εχουν θρησκεια και πατριδα μεσα τουσ εδω ο αδωνησ μετο που πηγε νδ ξεχασε τισ δηλωσησ του περι λαθρομεταναστευσησ αντε τωρα τσακωθητε με ψευτοδηληματα του τυπου ειναι δεν ειναι πατριωτησ ο τσιπρασ και μονο που θ α πσβαλη το μνημονιο που εχει κανει προκτετορατο τη χωρα αυτοματοσ ειναι περισσοτερο πατριωτησ απο πολουσ αλλουσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι αναγκαίο να το συνειδητοποιήσουμε ότι η Ντόρα θα είναι λίαν συντόμως πρωθυπουργός της Ελλάδας βιάζοντας ακόμα μία φορά τη λαϊκή βούληση. Στα εθνικά θέματα είναι τρεις φορές χειρότερη από το ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια έχει ταχθεί εμμέσως υπέρ της διαίρεσης και της ελληνικής επικράτειας σε αυτόνομες περιοχές.

    Είναι επικίνδυνη περισσότερο από τους καραάσχετους συριζαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε, δεν αντέχω. Θα το γράψω. Ρε ομορφάντρες (ή ομορφάντρα που μπαίνεις και γράφεις δήθεν σαν κάποιος άλλος) που είδατε μέσα στο κείμενο να γράφει για τη ΝΔ, τον Σαμαρά ή την Ντόρα; Γράψτε (αντιγράψτε) το κομμάτι του κειμένου που γράφει κάτι τέτοιο... Δεν υπάρχει. Βαλτοί είστε, βαλτοί με παρωπίδες που αφού δεν μπορείτε να αντικρούσετε τα επιχειρήματα του άρθρου για τον Τσίπρα, γράφετε άλλα αντ' άλλων, για να αφήσετε τις δικές σας εντυπώσεις. Δηλαδή συστηματική προπαγάνδα... Και πείτε μου, σε τι διαφέρετε από την συστηματική προπαγάνδα του συστήματος. Ίδιοι είστε, πριν ακόμη αναλάβετε την εξουσία...! Να το πω απλά, εκτός από κενοί περιεχομένου, επιχειρημάτων και ουσίας, είστε ολόιδιοι με αυτούς που υποτίθεται ότι κατηγορείτε. Λυπάμαι πολύ, αλλά μόλις μου αποδείξατε γιατί ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσω Τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από τα γραφόμενα όλων, ένα φαίνεται σαφώς!!!
    Είμαστε όλοι θύματα των ΜΜΕ και όλων των πολιτικάντηδων που ουσιαστικά ολοι είναι ανίκανοι !!!
    Μη περιμένουμε τίποτα από κανένα τους!!!
    Δεν υπάρχουν ούτε πατριώτες ούτε Έλληνες.
    Αχταρμάς είναι, όπως και όλοι εμείς που είμαστε και μπουρδουκλωμένοι και κυρίως φοβισμένοι.
    Μακάρι να μας βοηθήσει ο Πανάγαθος Θεός, αν δεν μας έχει ακόμη σιχαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε ομορφαντρα δεσ τα πραπανω σχολια και θα καταλαβεισ. τη εχουν γραψει ορισμενοι στα σχολια δεν αναφερωμε στο κειμενο και επισησ εγραψα σε πολλεσ δοσεισ τα σχολεια των ανωνυμων τα διαβασα ενα ενα μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναγκαστικη προσγηωση... Την ξερετε; Μηπως πιστευει κανεις απο σας οτι αν γινει κατι θα τρεξουν ο Σαμαρας, ο Τσιπρας ή ο Μπενης; Λιγα ή πολλα εμεις θα ειμαστε στην πρωτη γραμμη με το οπλο στο χερι (με 2 ή 10 σφαιρες). Τα αδυνατα χερια να φοβασε ελεγε ο παππους μου. Δυστυχως, μπορει οι νεοι να ειναι του pc αλλα δεν εχουν πια και τιποτα να χασουν, και θα το πουλησουν πολυ ακριβα το τομαρι τους.
    Χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]