Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθησαν με όπλο αστυνομικού μετά από ληστεία και αφέθηκαν ελεύθεροι!


Συνελήφθησαν μετά από ληστεία, είχαν στην κατοχή τους πιστόλι αστυνομικού που είχε κλαπεί από σπίτι στον Σχίνο Κορινθίας, βρέθηκαν χρήματα προερχόμενα από κλοπές, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι!

Θα έμοιαζε με σενάριο κωμωδίας, αν δεν ήταν η σκληρή πραγματικότητα μέσα στην οποία καλούνται να επιχειρήσουν οι αστυνομικοί και να ζήσουν οι πολίτες.

Οι τέσσερις κακοποιοί, άτομα Αλβανικής υπηκοότητας και Ρομά, πραγματοποίησαν ληστεία με την απειλή κατσαβιδιού και μαχαιριού, σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος του Ρέντη, προ λίγων ημερών.

Η ληστεία έγινε στις 03:20 με τους δράστες να φεύγουν από το σημείο με 2 μοτοσυκλέτες και ένα μαύρο Octavia.

Λίγη ώρα μετά αστυνομικοί , εντοπίζουν και συλλαμβάνουν τα άτομα...


Στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πειραιά, πραγματοποιούν έρευνες σε εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στην Αττική ο ένας εκ των δραστών και εντοπίζουν μέσα σε αυτό, ένα πιστόλι κλοκ που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού στις 29 Αυγούστου του 2012 στο Σχίνο Κορινθίας, μια καραμπίνα Binelli που είχαν τροποποιήσει, μαχαίρια, κατσαβίδια και το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου όρισε τακτική δικάσιμο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μιχάλης Τεζάρης
NewPost



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]