Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επεισόδια στο hotspot Θήβας: Επιχείρησαν να κάψουν μια γυναίκα


Αιματηρά επεισόδια με παραλίγο τραγική κατάληξη εκτυλίχθηκαν στο hot spot της Θήβας μεταξύ μεταναστών τις πρώτες πρωινές ώρες. Τέσσερα άτομα νοσηλεύονται μαχαιρωμένα στο νοσοκομείο ενώ πριν την συμπλοκή είχαν επιχειρήσει να κάψουν ζωντανή μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το e-sterea.gr τα επεισόδια στο hot spot ξέσπασαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα, όταν μετανάστες μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ συγκρούστηκαν και ως αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν από μαχαίρι τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Θήβας.

Τα αίτια της συμπλοκής δεν είναι ακόμα γνωστά ,όπως και οι ακριβείς συνθήκες των τραυματισμών. Όμως αναφέρεται ότι νωρίτερα κάποια άτομα εξ αυτών, είχαν προσπαθήσει να κάψουν ζωντανή μια γυναίκα που διαμένει στο hot spot, η οποία επίσης νοσηλεύεται.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]