Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανικό διάβημα διαμαρτυρίας στην Ελληνίδα πρεσβευτή


Αφορμές για να αλλάξει ατζέντα και να αποφύγει να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο από τα πυρά της αλβανικής Αστυνομίας ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, επιχειρεί να βρει το Αλβανικό ΥΠΕΞ συνεχίζοντας να πυροδοτεί το κλίμα.

Έτσι ενώ αναμένεται ακόμη η επίσημη απάντηση για το θέμα του ιατροδικαστή και της συμμετοχής κλιμακίου της ΕΛΑΣ στις έρευνες, η Ελληνίδα πρεσβευτής στα Τίρανα κλήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο Αλβανικό ΥΠΕΞ όπου της έγινε διάβημα σχετικά με τα
«γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, από τον συναγερμό για τοποθέτηση βόμβας κοντά στην αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα, το κάψιμο αλβανικών επιχειρήσεων (σ.σ. στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια επιχείρηση αυτή του Ταξιδιωτικού γραφείου)τις διαδηλώσεις μπροστά από την πρεσβεία και το προξενείο μας και την καύση της εθνικής σημαίας».
Το Αλβανικό ΥΠΕΞ ζήτησε από την πρεσβευτή να καταδικασθούν αυτές οι πράξεις που επηρεάζουν το… φιλικό κλίμα μεταξύ των γειτόνων και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να διασφαλίσουν τη ζωή και την περιουσία των Αλβανών πολιτών που διαμένουν στην Ελλάδα.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]