Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πορεία από Ιερό Λόχο για Κατσίφα - Αντισυγκέντρωση από αντεξουσιαστές


Στις 18.30 είναι η συγκέντρωση και πορεία από άτομα του Ιερού Λόγου, ενώ στις 18.00 είναι το κάλεσμα των αντεξουσιαστών.

Συγκέντρωση για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα πραγματοποιήσουν στις 18.30 μέλη του Ιερού Λόχου, στη Θεσσαλονίκη. Από την περιοχή των δικαστηρίων θα ξεκινήσει πορεία προς το αλβανικό προξενείο.

Λίγο νωρίτερα, αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Το κάλεσμά τους είναι για τις 18:00, στο άγαλμα Βενιζέλου.

Προφανώς οι αντεξουσιαστές είναι υπέρ της δολοφονίας του Κατσίφα, δίνουν σαφές στίγμα της "ιδεολογικής" τους θέσης και υποστηρίζουν τον ανθελληνισμό της αλβανικής κυβέρνησης, όπως αυτός έχει καταγράφει έως σήμερα...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]