Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο έλληνας ιατροδικαστής είδε για 5 λεπτά το πτώμα του Κατσίφα


Δεν υπάρχει κανένα νόημα περαιτέρω έρευνας γιατί όποια στοιχεία και να υπήρχαν από τις βολίδες δεν υπάρχουν πια, ανέφερε ο δικηγόρος.

Για πέντε λεπτά επέτρεψαν οι αλβανικές αρχές στον Έλληνα ιατροδικαστή να δει το πτώμα του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου Κ. Γιοβανόπουλος.
«Μας επετράπη για ένα πεντάλεπτο να κάνουμε μια επιστασία της σορού... Είδαμε δύο διαμπερή τραύματα στην περιοχή της καρδιάς και κανένα άλλο πλήγμα σημαντικό» 
ανέφερε.

Σημείωσε ακόμη ότι «η σορός είχε πλυθεί» και πως «τα τραύματα που έφερε στην πλάτη και στο στήθος έχουν συρραφθεί» οπότε, όπως είπε, «δεν υπάρχει κανένα νόημα περαιτέρω έρευνας γιατί όποια στοιχεία και να υπήρχαν από τις βολίδες δεν υπάρχουν πια».

Ερωτηθείς σχετικά απάντησε τέλος δεν διαπιστώθηκε «κανένα τραύμα στα πόδια ορατό μακροσκοπικά».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]