Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία: Σύλληψη 11 μελών μουσουλμανικής οργάνωσης για τρομοκρατία


Έντεκα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στην έδρα της σιιτικής οργάνωσης «Κέντρο Ζαχρά» και στις κατοικίες των ηγετών της, στην Γκράντ-Σιντ στη βόρεια Γαλλία.

Η επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος περίπου 200 αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων, συνδέεται με σχέδιο επίθεσης εναντίον συγκέντρωσης της ιρανικής αντιπολιτευόμενης οργάνωσης «Μουτζαχεντίν του Λαού» (MEK) στη Βιλπέντ, κοντά στο Παρίσι, το οποίο αποτράπηκε στις 30 Ιουνίου, ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές.

Παράλληλα, οι γαλλικές αρχές διέταξαν το πάγωμα των κεφαλαίων της σιιτικής οργάνωσης για έξι μήνες. «Ένα επεισόδιο τέτοιας σοβαρότητας στην εθνική επικράτειά μας δεν θα μπορούσε να μείνει ατιμώρητο», αναφέρεται σε κοινή δήλωση που εκδόθηκε από τα γαλλικά υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών και Οικονομίας.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]