Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες πολίτες μαζί με τον Σαρκοζί πήραν το Βέτο - Οι πολιτικοί μας πιέστηκαν πολύ για να το ζητήσουν

Ένθερμος υποστηρικτής της Ελλάδας
ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί

ΣΕ ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις ο Ελληνικός λαός σε ποσοστά πάντοτε μεγαλύτερα από 90% δε δεχόταν και δε δέχεται καν μία σύνθετη η άλλη ονομασία που να εμπεριέχει τον όρο "Μακεδονία". Αυτή η θέση είναι σύμφωνη, ρητή και κατηγορηματική εδώ και χρόνια, μόνο από ένα κόμμα στην Ελλάδα, αυτό του ΛΑ.Ο.Σ. Όλα τα άλλα κόμματα ήθελαν και θέλουν μία ονομασία σύνθετη η άλλη, με γεωγραφικό προσδιορισμό (sic) που να περιέχει τον όρο "Μακεδονία" για το μπουρδελοκρατίδιο των Σκοπίων με ότι αυτό συνεπάγεται...
Ποιος έθεσε για πρώτη φορά εξάλλου στο πολιτικό σκηνικό τον όρο VETO? Εδώ και χρόνια μόνο ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του. Οι υπόλοιποι έκαναν γαργάρα το σκοπιανό πρόβλημα επί χρόνια ειδικά οι ανεκδιήγητοι ΠΑΣΟΚοι του Εβραίου Σημίτη αυτού δηλαδή που ευχαρίστησε τους αμερικάνους για τα Ίμια (για να μη ξεχνιόμαστε) στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του οποίου 118 χώρες αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία λόγω του ότι ο σαρδανάπαλος αυτός είχε σπρώξει το ζήτημα, κάτω από το χαλί! Και μας έρχεται και ο άλλος ο αμερικανοτραφής Γιωργάκης η αλλιώς BRAVO YORGO (για να μη ξεχνιόμαστε) που τόσο καιρό σαν υπουργός εξωτερικών χόρευε ζεϊμπέκικα με τους τούρκους, να εμφανίζεται ως υποστηρικτής τώρα του VETO!!! Να μιλήσω για τον Αλβανάνο που πήγαινε στα Σκόπια όποτε γούσταρε και χωρίς καν να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, δηλώνοντας τη συμπαράσταση και τη φιλία του ιδίου και του κόμματος του στους κλέφτες των Σκοπίων? Να μιλήσω για το ΚΚΕ που πούλησε στη διάρκεια του εμφυλίου στην Ελλάδα, το όνομα της Μακεδονίας στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο? Και τολμάνε όλοι αυτοί να βγαίνουν και να μιλάνε σήμερα...
Με τις αδυσώπητες δημοσκοπήσεις και με τον Καρατζαφέρη έτοιμο να δαγκώσει λαρύγγια, ποιος από τους πολιτικάντηδες στη θέση του πρωθυπουργού και οποιοσδήποτε και να ήταν, θα μπορούσε να μη θέσει το VETO? Μετά πως θα γύριζε στην Ελλάδα?
Και μου αρέσει που σήμερα πανηγυρίζουν οι ΝΔκράτες και οι ΠΑΣΟΚΟΙ θέλοντας να ιδιοποιηθούν την Ελληνική "επιτυχία" του VETO! Και δε ντρέπονται και καθόλου μάλιστα…
ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ
ΤΟ VETO ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΣΘΕΝΑΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΝ!

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ποιοι ήταν οι υποστηρικτές και ποιοι οι αντίπαλοι της Ελλάδος χθες.
Από το ΙΝ.GR διαβάζουμε
“Εκτός των γνωστών προκλητικών κατά της Ελλάδας θέσεων που διατυπώθηκαν από τις ΗΠΑ, υπέρ των ελληνικών θέσεων τάχθηκε η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο και η Ισλανδία, ενώ αναφανδόν υπέρ της ένταξης της ΠΓΔΜ τάχθηκε η Σλοβενία (προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ), η Τουρκία, η Τσεχία, η Εσθονία και η Λιθουανία.
Υπέρ της ένταξης της ΠΓΔΜ, αλλά με κατανόηση στις ελληνικές θέσεις εμφανίστηκαν η Γερμανία και το Βέλγιο. Λιγότερο θερμοί, αλλά στην ίδια κατεύθυνση ήταν οι ηγέτες της Δανίας, της Βουλγαρίας και της Νορβηγίας, ενώ απέφυγαν να πάρουν θέση οι ηγέτες του Καναδά, της Βρετανίας και της Πορτογαλίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών θέσεων ήταν ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Είμαστε αλληλέγγυοι με τους Έλληνες, πιστεύουμε ότι πρέπει να βρεθεί λύση. Έχω ουγγαρέζικες ρίζες, αλλά έχω και ελληνικές και τις αποδέχομαι πλήρως»”.

"Υγρό Πυρ"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]