Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δείτε Τους Υποστηρικτές Των Σκοπίων Στην Ελλάδα

Δυστυχώς ΠΟΛΥΣ κόσμος, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ, αγνοεί το γεγονός ότι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «Οικολογική Παρέμβαση» που εκδίδει δελτία τύπου στα Σκοπιανά, αγνοεί ότι η «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» που αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και αγνοεί ότι η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» συλλέγει υπογραφές για την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία! Ταυτόχρονα ο κ.Τσίπρας για να αποφύγει τις ντομάτες βγαίνει και κάνει δηλώσεις σύμφωνες με την επικρατούσα θέση της κυβέρνησης για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Άλλα από πίσω μας και άλλα από μπροστά στα εθνικά θέματα. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ κ.Τσίπρα;

Να ΜΗΝ παραλείψουμε ότι το κόμμα των «Μακεδόνων ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ υποστήριξε επίσημα την Φιλελεύθερη Συμμαχία καθώς σε αυτή πολιτεύτηκε ο κ.Δημητράς που έχει καταγγείλει την Ελλάδα για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ενώ αγωνία για την «μακεδονική» μειονότητα έχει το ΟΑΚΚΕ αλλά και η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» μέσω των άρθρων του «ΙΟΥ» .

Όλοι οι παραπάνω κάνουν πως ΔΕΝ βλέπουν τις αλυτρωτικές προκλήσεις και τον Σκοπιανό εθνικισμό και κατηγορούν την Ελλάδα, την ίδια τους τη χώρα, για ιμπεριαλισμό! Αρχές Φεβρουαρίου ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός κατέθετε στεφάνι σε χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» με τμήματα της Βόρειας Ελλάδας."

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]