Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε επιφυλακή η Αστυνομία στην Αθήνα


Σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής τέθηκε σήμερα το βράδυ η Αστυνομία, με εντολή που δόθηκε «από ψηλά». Ο λόγος που αυτή η επιφυλακή εγκρίθηκε είναι η εκκαθάριση της πλατείας Συντάγματος, ώστε αύριο να μην υπάρχει «ρουθούνι», όπως μας μετέφεραν…

Η επιδίωξη της χούντας του Παπανδρέου είναι σαφής. Θέλει να δείξει πως η ομαλότητα γύρισε στη χώρα και η νομιμότητα επεκράτησε στους κουκουλοφόρους. Βέβαια, θέλει να αγνοεί η φασίζουσα νοοτροπία του Παπανδρέου πως υπάρχει πλήθος από βίντεο που αποδεικνύουν ότι η παραβατικότητα και οι κουκουλοφόροι είναι το παρακράτος που έστησε η ίδια κυβέρνηση. Οι μαρτυρίες πολιτών είναι απολύτως ξεκάθαρες και αποδεικνύουν πως στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει κράτος, αλλά παρακράτος που κυβερνά με τον Γιώργο Παπανδρέου να προΐσταται σε σειρά έκνομων και άκρως επικίνδυνων ενεργειών που απειλούν την εσωτερική τάξη και ασφάλεια των πολιτών, που εκθέτουν συστηματικά την εθνική οικονομία οδηγώντας την σε τραγικά λάθη (η επανάληψή τους τείνει στην πεποίθηση του σκοπούμενου) ενώ στα εθνικά θέματα υπάρχει συνεχής υποχώρηση και τα αποτελέσματά τους θα τα γνωρίσουμε το φθινόπωρο που έρχεται.

Η επιφυλακή, λοιπόν, της αστυνομίας της κοινοβουλευτικής δικτατορίας Παπανδρέου, γίνεται προκειμένου μέσα στο σκοτάδι να επιβληθεί η απόλυτη τρομοκρατία σε όσους επιμένουν να παραμένουν στο Σύνταγμα. Το έχουμε ξαναγράψει πως αυτό το καθεστώς δεν θα πέσει εύκολα και θα απειλήσει να συμπαρασύρει ολόκληρη τη χώρα στην πτώση του. Οι ανώτεροι και ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας καταφέρνουν να γυρίζουν την χώρα δεκαετίες πίσω, σε εποχές στις οποίες παρακράτος και φασισμός αποτελούσαν το ψωμοτύρι των κυβερνήσεων (οποία σύμπτωσις και πάλι με την βοήθεια και την στήριξη της Αστυνομίας).

Η επιφυλακή «εκκαθάρισης» ξεκαθαρίζει πολλά περισσότερα από όσα μπορούν να διαννοηθούν οι νοσηροί εγκληματικοί εγκέφαλοι που στηρίζουν μία δικτατορία…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι να πω τώρα, ότι επιτέλους ανοίξατε τα μάτια σας και είδατε τι συμβαίνει χρόνια τώρα; Το ίδιο παρακράτος ήταν και στις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, το ίδιο παρακράτος έκαψε τους υπαλλήλους της Μαρφίν, το ίδιο παρακράτος δολοφόνησε τον Γκιόλια. Κρατάει χρόοονια αυτή η αηδία, από τη δολοφονία του Λαμπράκη. Οι υπουργοί και οι πρωθυπουργοί αλλάζουν, αλλά το παρακράτος είναι εκεί, πάντα το ίδιο... και τους στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]