Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΜΑΤ - Τα γκρουπούσκουλα του καθεστώτος


Τι μου έμεινε από χθες... Κόσμος όχι τόσο πολύς… Κατάσταση που να μην προδικάζει επέμβαση των ΜΑΤ με χημικά και δακρυγόνα.

Και όμως αυτό έγινε! Γύρω στις 21.30 ξεκίνησε η πρώτη ρίψη δακρυγόνων.

Ήταν 1-2. Είχε προηγηθεί μια λεκτική διαμάχη διαδηλωτών με τους ματατζήδες που ήταν πίσω από τα κάγκελα. Και δεν ήταν μόνο τα δακρυγόνα, ήταν μια φάση όπου οι ματατζήδες σε επίδειξη του υψίστου καθήκοντός τους, έβγαλαν τα γκλομπς κι έκαναν κίνηση να χτυπήσουν διαδηλωτές.

Χρονικά κάπου εκεί στην γωνία της βουλής προς Β. Σοφίας άρχισαν να πέφτουν βροχή τα δακρυγόνα και διάφορα χημικά.

Δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είχα οπτική επαφή, αλλά η γενικότερη αίσθηση που είχα ήταν ότι οι ματατζήδες ήθελαν με τον οποιοδήποτε τρόπο να διαλύσουν τον κόσμο και να εκτονωθούν.

Ήμουν μπροστά στα κάγκελα. Δύο (2) μέτρα απόσταση από τους ματατζήδες. Έβλεπα έναν αξιωματικό να μιλάει σε ένας προς έναν στους ματατζήδες μπροστά, όχι άμεσα, για να μη δίνει στόχο. Και ως δια μαγείας, έβλεπες αυτά τα μπατσόπουλα να βάζουν τις μάσκες τους...!

Ώπα λέω, εδώ είμαστε, ετοιμάζονται... Τι ήταν να το πω! Ένα με δύο λεπτά μετά είδα να πέφτουν τα δακρυγόνα και τα χημικά. Από τη γωνία της Βουλής (στη γωνία της Β. Σοφίας) είδα να βγαίνουν οι ματατζήδες σαν αφιονισμένοι λύκοι με τα γκλομπς ανά χείρας και να χτυπούν τον κόσμο.

Τι μου έκανε εντύπωση...

Κάποια στιγμή από τα δακρυγόνα προσπάθησα να πάω κάπου που να ήταν κάπως καλύτερα. Κάθισα στο πεζοδρόμιο από την πλευρά της πλατείας. Εκεί ήταν μια κοπέλα με τον πατέρα της, ο οποίος πρέπει να ήταν πάνω από 60 χρόνων. Η κοπέλα του έλεγε, "πατέρα, πάμε να φύγουμε δεν θα αντέξεις..."... Και ο πατέρας της της απάντησε: "όχι, παιδί μου, εδώ θα μείνουμε..."

Όταν άρχισαν να πέφτουν τα πολλά δακρυγόνα, έγιναν εκκλήσεις μέσω μεγαφώνων (που υπάρχουν εγκατεστημένα στο Σύνταγμα): "Σας παρακαλούμε, σταματήστε να ρίχνετε… υπάρχουν οικογένειες με μικρά παιδιά..." Δραματική έκκληση, δραματική και η αδιαφορία των ματατζήδων...

Η πλατεία κάτω, ήταν γεμάτη απίστευτα από κόσμο και όμως τα μπατσόπουλα έριχναν αβέρτα, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες…!

Μετά από αυτή την κίνηση ο κόσμος, που έτσι κι αλλιώς ήταν εξοργισμένος με τους ματατζήδες, έκανε μια κίνηση να ανέβει επάνω και να έρθει σε σύγκρουση σώμα με σώμα με τους ματατζηδες – πραιτωριανούς πληρωμένους δολοφόνους του και όλοι μαζί εν χορώ άρχισαν να φωνάζουν "μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι".

Άποψή μου εν κατακλείδι είναι ότι έπρεπε να είναι χθες απίστευτα πολύς ο κόσμος. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει φόβος… Κι εγώ έτσι αισθάνθηκα κάποια στιγμή.

ΟΜΩΣ, τι θα γινόταν αν ήταν 500, 600 χιλιάδες, 1 εκατομμύριο κόσμου...;

Μπορούν αυτά τα γκρουπούσκουλα της χούντας Παπανδρέου, τα μπατσόπουλα, αυτοί οι νόμιμοι αλήτες να καταφέρουν ΟΛΟΝ αυτόν τον κόσμο;

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!

Ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κούρασα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΗ ΤΟΥ SITE ΣΑΣ .ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Άποψή μου εν κατακλείδι είναι ότι έπρεπε να είναι χθες απίστευτα πολύς ο κόσμος. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει φόβος… Κι εγώ έτσι αισθάνθηκα κάποια στιγμή."

    Ο κοσμος ηταν για παρα πολλες ημερες παρα πολυς!!
    Αλλα οταν ακους για συνδικαλιστες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ να πορευονται προς την πλατεια ,τοτε μυριζει "προβοκατσια"!!
    Ηταν μαθηματικως βεβαιο οτι αυτα τα μπατσογουρουνα που εχουν το θρασος να φερουν και το εθνοσημο θα επιτιθεντο με την δικαιολογια της αμυνας εναντιον "αναρχικων"!!Ομως οι πορειες των καθε λογης συνδικαλιστων επρεπε να φυλασσονται πολυ καλα ετσι ωστε να μην εισχωρουν οι παρακρατικοι!!
    Για να πας πλεον στην πλατεια,πρεπει να εισαι ετοιμος για πολεμο!!
    Τα μπατσογουρουνα δεν προκειται να σε αντιμετωπισουν ως ενας προς εναν!!!
    Λειτουργουν ομαδικα εναντιον ενος παντα!!
    Και το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι επιτιθενται σε γυναικοπαιδα και σε ατομα τριτης ηλικιας!!
    Εκει δηλαδη που πρεπει να αμυνθεις,πρεπει να βρεις τον καταλληλο τροπο για να προστατευσεις και την ευαισθητη μαζα!!
    Θελει πολλη αναλυση!!Ελπιζω κι εγω να μην κουρασα.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]