Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυταπάτες είναι καλό να μην τρέφουμε, είμαστε μία χώρα υπό κατοχή

Η κυβέρνηση της χώρας είναι καθαρώτατα εχθρική απέναντι στον λαό αυτής της χώρας.
Η αντιπολίτευση που συμπράττει σε αυτό το έργο σιωπώντας. Εάν ήτανε μία πατριωτική αντιπολίτευση θα ξεσήκωνε τον κόσμο και ο Σαμαράς θάτανε στην πλατεία.
Για το αναξιόπιστο Λάος δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.

Για την αριστερά σήμερα η Παπαρήγα δήλωσε ότι στον τόπο μας έχομε την… άμεση δημοκρατία, για τον Τσίπρα και τους λοιπούς δεν αξίζει να πούμε τίποτα…

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΘΆΤΑΝΕ ΟΥΤΟΠΙΑ.

Οι κυβερνήτες μας έχουνε “επαγγελματίες” στην δούλεψή τους, χρήμα και οργάνωση.
Σήμερα κάνανε επίδειξη δύναμης, αφού ελέγχουνε την αστυνομία και τους προβοκάτορες κουκουλοφόρους.

Οι κουκουλοφόροι σε “διατεταγμένη” υπηρεσία, να κάνουνε ζημιές και να “προκαλούνε” τα ΜΑΤ και τα ΜΑΤ να βρίσκουνε την ευκαιρία να εκτοξεύουνε τα δακρυγόνα για να διαλύσουνε τους διαδηλωτές.

Αύριο θα παίξουνε το ίδιο περίπου παιχνίδι, αλλά όμως η “συμπεριφορά των ΜΑΤ-κουκουλοφόρων, θα εξαρτηθείι εν πολλοίς από την στάση- αποφασιστικότητα και από το πλήθος του κόσμου.

Επειδή οι βουλευτές – δωσίλογοι είναι τρομοκρατημένοι,προκειμένου να νοιώσουνε ασφαλείς, επιθυμούν μία ζώνη “πυρασφάλειας”, μια περιοχή δηλαδή δίχως κόσμο περιμετρικά γύρω από την βουλή.

Την ζώνη “πυρασφάλειας” θα τους βοηθήσει να την δημιουργήσουν η σκηνοθετημένη εκ των προτέρων “μαχη” των ΜΑΤ-κουκουλοφόρων.

Απέναντί τους το πλήθος του κόσμου των αγανακτισμένων, ειρηνικό, πολιτισμένο, ανοργάνωτο, αλλά και… αποφασισμένο.

Πιστεύω ότι δεν θα χάσει πολλά μέτρα, ο κόσμος αυτός θα φεύγει αλλά θα ξαναεπιστρέφει…
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Οι εχθρικοί και απροκάλυπτα δωσίλογοι βουλευτές θα “Το ψηφίσουνε”, ΟΜΩΣ από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουνε τα αληθινά γι΄αυτούς προβλήματα… πολύ δύσκολα θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Προβλέπω ένα μέλλον εξαιρετικά δύσκολο γι΄αυτούς

Ο υπέροχος αυτός κόσμος των αγανακτισμένων είναι ο πραγματικός νικητής.για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ που έρχεται.

Από την επόμενη μέρα ο κόσμος αυτός θα μαζεύεται πάλι στην πλατεία και από αγανακτισμένος θα μετατρέπεται σε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ… Άλλωστε οι άνεργοι κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι, πολλοί εφέτος θα είναι αναγκασμένοι να μην κάνουν καθόλου διακοπές...

Ο κόσμος αυτός που κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιό ώριμος.

Ο κόσμος αυτός θα αποχωρήσει από την πλατεία ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]