Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όποιος αντιδρά, θα του παίρνουν το κεφάλι


Ο Κουρουπλής είναι το πρώτο θύμα της πολιτικής που ορίζει το Μεσοπρόθεσμο του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος τον διέγραψε άμεσα από το ΠΑΣΟΚ, επειδή δεν αντέχει την «άλλη άποψη».

Χαρακτηριστικό δείγμα πολιτικής αλαζονείας, αφού η αρνητική ψήφος του κυρίου Κουρουπλή δεν θα έφερνε καμία αλλαγή στο αποτέλεσμα. Στο όνομα του «πολιτικού γοήτρου» ή ενός χαρακτηριστικού δείγματος της από τούδε και στο εξής διακυβέρνησής του, ο πρωθυπουργεύων Γιώργος Παπανδρέου έδειξε πως δεν θα ανεχθεί καμία αντίδραση…!

Σαφέστατα η ίδια (και σκληρότερη) πολιτική θα ακολουθηθεί προς τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μετατρέπονται πλέον σε παραγωγές χρήματος. Το μήνυμα της χούντα Παπανδρέου είναι απολύτως σαφές και κατανοητό. Μόνο που θα πρέπει τόσο ο ίδιος όσο και οι υποστηρικτές του να γνωρίζουν πολύ καλά, πως ο εφιάλτης για τους ίδιους μόλις ξεκίνησε… Θα «γευτούν» την «αγάπη» των πολιτών, όπου κι αν βρίσκονται, εκτός και αν προτιμήσουν να ζήσουν στις τρύπες τους…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Στα εγγόνια μου θα μιλάω γι' αυτή τη Βουλή των "Ελλήνων" όπου μόνο μια γυναίκα είχε @@ και μόνο ένας τυφλός μπορούσε να δεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμή στον Κύριο Κουρουπλή, τον μόνο από τους "διαφωνούντες" του ΠΑΣΟΚ που έδειξε ότι ξέρει τι είναι τιμή και ότι δεν τα καταφέρνει στην κυβίστηση, άθλημα στο οποίο διαπρέπουν οι υπόλοιποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κουρουπλής είναι κεφάλαιο για τον πατριωτικό χώρο και είναι ευτύχημα που τον έχουμε πλέον μαζί μας! Ο αγώνας τώρα γιγαντώνεται πασοκοεφιάλτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιό καεφάλι του πήραν μωρέ. Αύριο δεν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ (φτού που το μελέτησα), θα υπάρχει όμως Κουρουμπλής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κουρουπλής είναι μερακλής και τζιμάνι. Πρόλαβε να πηδήξει μέσα από τη φωτιά. Για τους άλλους τους πραγματικά αόμματους δεν είμαστε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]