Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μίκης Θεοδωράκης: Ο λαός θα ξεριζώσει τις κουκούλες!


Καταγέλλουμε το σατανικό σχέδιο της Κυβέρνησης με τους κουκουλοφόρους του Παπουτσή που δεν δίστασε δύο φορές να κάψει το κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να τρομοκρατήσει και να εμποδίσει την Ειρηνική παρουσία των Ανεξάρτητων και Αγανακτισμένων διαδηλωτών μπροστά και γύρω από τη Βουλή.

Η ΚΑΠ θα πρέπει να επιστρατεύσει από σήμερα το πρωί όλες της τις δυνάμεις για να παροτρύνουν το λαό και να τον καλέσουν να συγκεντρωθεί μαζικά στο Σύνταγμα.

Ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών θα μπορέσει να απομονώσει και να αχρηστεύσει τους προβοκάτορες του Παπουτσή.

Παράλληλα, η ΚΑΠ, με ειδικά τμήματα, θα επιχειρήσει να τους αντιμετωπίσει δυναμικά, και αν είναι δυνατόν να τους ξεσκεπάσει, για να μάθει ο λαός την αλήθεια.

Η ΚΑΠ προσκαλεί τους ειρηνικούς διαδηλωτές, με τη μαζική τους παρουσία και δυναμικότητα, να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν το δικαίωμά τους για ν’ ανοίξουν οι δρόμοι που παράνομα έχει ακυρώσει ο Παπουτσής.

Σήμερα, εμείς που βρισκόμαστε έξω από τη Βουλή, εκφράζουμε και εκπροσωπούμε τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε αντίθεση με την κυβέρνηση που, με δύναμη κάτω από το 20%, δεσμεύει πραξικοπηματικά τη χώρα για δεκαετίες ολόκληρες και υπογράφει συμβόλαια ξεπουλήματος του πλούτου της πατρίδας μας, στους ξένους.

Σήμερα, εμείς που βρισκόμαστε έξω από τη Βουλή, αποτελούμε την πατριωτική δημοκρατική νομιμότητα και γι’ αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να επιβάλλουμε με κάθε τρόπο τη μαζική παρουσία μας στους δρόμους που παράνομα και καταχρηστικά ακυρώνει ο Παπουτσής κατ’ εντολή της Τρόϊκα και των ξένων που βρίσκονται πίσω και πάνω από τις αποφάσεις της κυβέρνησης μειοψηφίας που μας κυβερνά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. εχουμε να αντιμετωπισουμε την μεγαλυτερη χουντα ολων των εποχων!ο κοσμοσ ουρλιαζει και αυτοι αντι για λιγο ψωμη του πεταν χημικα και καταστολη!εν μεσω θυελωδων συγκεντρωσεων αυτοι γατζωνοντασι οσο πιο γερα γινετε στισ καρεκλεσ τουσ!να δουμε πιοι θα παν να τουσ ψηφισουν!βεβαια αυτο που ζουμε ειναι οι οδυνεσ του θανατου του συστηματοσ τησ μεταπολητευσεισ!καμια χουντα δεν περασε απο τον ελληνικο λαο!δεν πρεπει να ντροπιασουμε το ελληνικο εθνοσ!ουτε τωρα θα περασε των τριοικανων που θελει να μασ δει ατημασμενουσ!αδερφια πεστε με το κεφαλι στον αγωνα οσο και αν σασ χτυπουν!!!!!ελευθερια η θανατοσ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολλά τα λεφτά παιδιά. Τεράστια ποσά κι εμείς δεν μετράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]