Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Έλσα Παπαδημητρίου θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο

«Επέλεξα και επιλέγω, πάντα να είμαι όρθια απέναντι στις υποχρεώσεις μου και λογική στην ιεράρχηση την οποία έχω», τόνισε η Έλσα Παπαδημητρίου, δηλώνοντας την πρόθεσή της να υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

«Καταψήφισα το μνημόνιο, με δυσκολία όπως θυμάται ο φίλος μου ο Κώστας ο Τασούλας, με δυσκολία… Το μνημόνιο δεν απέτυχε. Δεν υλοποιήθηκε καν… Το μεσοπρόθεσμο είναι μια λύση… Αποδέχομαι και κατανοώ όλων την ανασφάλεια. Το όχι, δεν μπορεί να συνοδεύεται από το ναι μεν αλλά… Ναι , λοιπόν, και εύχομαι κύριοι της κυβέρνησης να μην με απογοητεύσετε»,
είπε μεταξύ άλλων.

«Επειδή περίσσεψε η πατριδοκαπηλία. Μια είναι η πατριωτική πράξη, η συναίνεση και η συνεργασία», σημείωσε ανοίγοντας την πόρτα εξόδου της ΝΔ.

Απευθυνόμενη στη κυβέρνηση τόνισε ότι : “Θα ψηφίσω ΝΑΙ και εύχομαι να μην με απογοητεύσετε”. Υποστήριξε ότι είναι μια πατριωτική πράξη “Η συναίνεση” και παράλληλα ανακοίνωσε και την ανεξαρτητοποίηση της, για την ακρίβεια την συμπαράταξή της κατά του Ελληνικού λαού...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Από το ένα πορτάκι βγήκε και από άλλο θα μπει κάπου αλλού. Τι της έταξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιερωμενο σε εσας "κυρια" Παπαδημητριου:

    [2.61.1] »Διότι αναγνωρίζω βέβαια ότι είναι καθαρά, ανοησία ν' αποφασίζη κανείς να πολεμήση, όταν, ενώ γενικώς αι υποθέσεις του βαίνουν κατ' ευχήν, έχη συγχρόνως την ελευθερίαν της εκλογής μεταξύ πολέμου και ειρήνης. Όταν όμως κανείς ευρίσκεται εις την ανάγκην που ευρέθημεν ημείς, είτε να υποταχθή και υποχώρηση αμέσως εις ξένας διαταγάς, είτε να εκτεθή εις τον κίνδυνον του πολέμου, δια να σώση την ανεξαρτησίαν του, ουδεμία αμφιβολία ότι ο αποφεύγων τον κίνδυνον είναι πλέον αξιοκατάκριτος από εκείνον που τον αντιμετωπίζει.

    Θουκυδιδης

    ΥΓ:Με τις υγειες σας

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]