Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «Νέα Ελλάδα» καλεί τα κόμματα σε ενιαίο μέτωπο κατά της κυβέρνησης


Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, τις τελευταίες ώρες βιώνει την απόλυτη κυβερνητική αυθαιρεσία και την επιβολή της απόλυτης τρομοκρατίας απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Συναισθανόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στους συμπολίτες μας, απέναντι σε όλους τους Έλληνες που αυτή τη στιγμή γίνονται στόχος έκνομης κυβερνητικής δραστηριότητας, καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα ώστε να δημιουργήσουμε ένα σαφές, αραγές και ενιαίο μέτωπο έναντι πρακτικών που δεν συνάδουν με την δημοκρατία και τον σεβασμό στον Ελληνικό λαό, τον εντολέα όλων μας.

Αυτή είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή που το υπάρχον πολιτικό σύστημα πρέπει να αποδείξει τους λόγους της ύπαρξής του και να σταθεί στο ύψος των ευθυνών του. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε την βία από όπου και αν προέρχεται και την καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας όταν αυτή πηγάζει από την ίδια την κυβέρνηση. Ζητάμε από τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα να βρεθούν στο πλευρό της «Νέας Ελλάδας» και να καταδικάσουν έμπρακτα τις κυβερνητικές τακτικές.

Καλούμε, δε, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, να συναισθανθεί επιτέλους την πραγματικότητα και να διατάξει την άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ από το Σύνταγμα και τις γύρω οδούς. Οι προσωπικές του ευθύνες τον καλούν σε άμεση παραίτησή του και προκήρυξη εκλογών, αφού είναι απολύτως σαφές πως δεν εκπροσωπεί πλέον τον Ελληνικό λαό…

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τι θα πεί δεν εκπροσωπεί πλέον τον Ελληνικό λαό; Και εκλογές να γίνουν, το ΠαΣοΚ πάλι θα κερδίσει, με τους λαθρομετανάστες που θα το ψηφίσουν.

    Μήπως η «Νέα Ελλάδα» αγνοεί την προβληματική των λαθρομεταναστών; Γιά ψάξτε το λιγάκι...

    Και θα είναι τα πάντα νόμιμα και πάλι με την βούλα του ΣτΕ. Υπάρχουν δικαστικοί και νομικοί που να είναι πραγματικοί Έλληνες στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε, αποκαλείται Πρωθυπουργό ( χωρίς εισαγωγικά) Τον Αμερικανό Τφέφρυ( Μιας και σύμφωνα με τον Νόμο που ψήφισε ο καθένας παίρνει την Ιθαγένεια της χώρας που γεννήθηκε..) Σαν πρακτοράκια μου φαίνεστε και σεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούν να τον αποκαλέσουν διαφορετικά. Είναι πρωθυπουργός με βάση το Σύνταγμα. Ψηφίστηκε από ¨Ελληνες, με βάση το Σύνταγμα. Διατηρείται στην κυβέρνηση με βάση τις παραβιάσεις που κάνει στο Σύνταγμα. Δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις διαφορετικά. Θα έρθει καιρός που όλοι θα τον αποκαλούν πράκτορα, με βάση και πάλι το Σύνταγμα ή και ισοβίτη, με βάση επίσης το Σύνταγμα. Μην βιάζεσαι να κρίνεις, κυρίως εκείνους που δεν γνωρίζεις, Έκαναν σήμερα δύο σημαντικές παρεμβάσεις. και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έδειξαν την παρουσία τους, ενώ οι υπόλοιποι, αλήθεια πού είναι οι υπόλοιποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]