Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρεοκοπία ή Μεσοπρόθεσμο


Μας φοβίζουν ότι οι δυο δρόμοι οδηγούν ή στο Μεσοπρόθεσμο ή στη χρεοκοπία.

Κι όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν χρειάζεται καμία οικονομοτεχνική μελέτη, καμία ανάλυση ακαδημαϊκού επιπέδου.

Το Μεσοπρόθεσμο περιλαμβάνει τα επαχθέστερα μέτρα που έχει λάβει ποτέ χώρα. Τέτοια μέτρα δεν έχει βιώσει ποτέ στην ιστορία της η Ελλάδα της δημοκρατίας.

Αυξήσεις φόρων, έκτακτες εισφορές στους πάντες, χτυπώντας αυτούς που τα βγάζουν οριακά πέρα κάθε μήνα.

Από την άλλη, σου λένε ότι αν δεν περάσει όλο αυτό το άρθρο (γιατί αυτά τα μέτρα τα περνάνε με ένα άρθρο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) πας για πτώχευση.

Μας απείλησαν με έξοδο από το ευρώ, την ώρα που κανείς του δεν λέει ότι δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο στην ΕΕ για να βγεί μια χώρα από την Ευρωζώνη!

Μας λένε ότι η επόμενη μέρα θα είναι εφιαλτική χωρίς το Μεσοπρόθεσμο. Προφανώς, οι κύριοι του Κολωνακίου και των ακριβών περιοχών δεν μπορούν να δουν από τη γυάλα που ζουν ότι ο κόσμος είναι ήδη πτωχευμένος. Δεν έχει να ζήσει. Σκέφτεται μόνο το τι θα φάει σήμερα, γιατί για αύριο... έχει ο θεός!

Τα λεφτά που λαμβάνει, στο άθλιο εκβιαστικό εργασιακό καθεστώς που του έχετε επιβάλει, δεν του φτάνουν για το παραμικρό. Ζει την απόλυτη χρεοκοπία του νοικοκυριού του.

Συνεπώς, κύριοι της Βουλής για ποιά πτώχευση μιλάτε και σε ποιούς; Σε αυτούς που την βιώνουν κάθε μέρα;

Και μετά απορείτε γιατί ο κόσμος σας φωνάζει “Αλήτες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες”!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]