Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος καταργεί προξενεία - Η ξεφτίλα συνεχίζεται...

  • Για λόγους οικονομίας κλείνουν προξενεία της χώρας, αλλά οι μετακινήσεις τους με το προεδρικό αεροσκάφος δεν σταματάνε...!
Επτά γενικά προξενεία (Βρυξελλών, Λονδίνου, Παρισίων, Ανόβερου, Κολωνίας, Λειψίας και Νάπολης), δυο προξενεία (Νίς και Ντέρμπαν) καθώς και η μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση καταργούνται, προφανώς για λόγους οικονομίας, με βάση τρία προεδρικά διατάγματα που κατατέθηκαν για επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Παράλληλα, δημιουργούνται προξενικά γραφεία σε τρεις Πρεσβείες μας:

α) Προξενικό Γραφείο στην Πρεσβεία των Βρυξελλών με περιφέρεια αρμοδιότητας όλη της επικράτεια του Βελγίου,
β) Προξενικό Γραφείο στην Πρεσβεία Λονδίνου με περιφέρεια αρμοδιότητας όλη την επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου,
γ) Προξενικό Γραφείο στην Πρεσβεία Παρισίων με περιφέρεια αρμοδιότητας όλη την επικράτεια της Γαλλίας με εξαίρεση τις περιοχές που υπάγονται στην περιφέρεια αρμοδιότητας του Γενικού Προξενείου Μασσαλίας.

Με τα διατάγματα γίνεται μερική μεταφορά προσωπικού σε άλλες θέσεις ενώ καταργούνται και πολλές θέσεις εργασίας.

Αν κάποιοι (βλ. Δρούτσας) νομίζουν πως έχουν την ικανότητα να μειώνουν την αντιπροσώπευση της χώρας στο εξωτερικό, τότε αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για την ίδια τη χώρα. Η επιχειρηματικότητα βασίζεται εν πολλοίς στην ικανή διπλωματική αντιπροσώπευση. Και εάν το τσίρκο Παπανδρέου πιστεύει πως έτσι (με το κλείσιμο προξενείων) θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της χώρας, τότε -προφανώς- δεν έχουν ούτε καν αντιληφθεί τι είναι ανάπτυξη και ποιοί κανόνες την διέπουν. Ας κάνουν πρώτα οικονομία στα έξοδα που κάνουν οι ίδιοι και επιβαρύνουν το κράτος και ύστερα ας ψάξουν να βρούνε "τρύπες" για να κλείσουν...

Το επόμενο βήμα αυτής της κυβέρνησης, θα είναι να δεχτεί το άνοιγμα νέου τουρκικού προξενείου στην χώρα μας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. με τη δυναμικη του οχι σε ολα, λεμε οχι και στα οσα χρησιμα και λογικα.
    οι συγχωνευσεις καποιων σχολικων μοναδων , οι καταργησεις καποιων φορεων , δεν πανε αναγκαστικα στη λαθος κατευθυνση.
    η υπερβολη του οχι σε ολα μειωνει τη λογικη και χανει απο αξιοπιστια, μια μικρη παρενθεση στη γενικοτερη λογικη που ακολουθεις (και συμφωνω) στις αναρτησεις σου.

    φιλικα
    Πετρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]