Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κατάσταση έχει ξεφύγει...

Κάποιοι μας λένε “λίγο υπομονή χρειάζεται από όλους μας ακόμα κι αν η κάθε μέρα που περνάει κάνει τα πράγματα χειρότερα… ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξεβρομίσει η κατάσταση γενικότερα…”
Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο… Για ποιά υπομονή μιλάμε; Για όνομα Θεού!
Τι περιμένουμε επιτέλους; Εθνική τραγωδία για να ευαισθητοποιηθούμε;
Εδώ η ανεργία μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκε ραγδαία, τα λουκέτα έχουν αυξηθεί, ραγδαία, μετά ξεπουλιούνται τα Εθνικά (Μακεδονικό, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος) μιλάνε τώρα για αρρωστημένα σχέδια για “ηλεκτρονικές ταυτότητες/κάρτες του πολίτη” που ακόμα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι καθέτως αντίθετη, και τόσα άλλα που κάθε λίγο και λιγάκι προκύπτουν…
Να το καταλάβουνε, να το καταλάβουμε, όλοι μα όλοι!
Αυτή η συμμορία Παπανδρέου/τρόικας, ό,τι κάνει είναι προσχεδιασμένο, γι αυτό είχαν λυσσάξει από το 2008 να πάρουν την εξουσία…
Δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση ότι τόσους μήνες έκαναν τα τελείως αντίθετα σκόπιμα για να βάλουν το ΔΝΤ μέσα στην Ελλάδα…;
Έρχονται κι άλλα…
Εκτελούν αποστολή!!
Χρόνος δεν υπάρχει!
Ανατροπή ή τώρα ή ποτέ!! Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο!!
Και ναι, επιτέλους πρέπει, όσο περνάνε οι μέρες/ώρες, επιβάλλεται να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς πολιτικές ορθότητες, μιας και η κυβέρνηση Παπανδρέου “παίζει ανορθόδοξα”, ύπουλα, με τις ψυχές των ανθρώπων, Δεν σέβεται ούτε το Σύνταγμα, ούτε την Βουλή, ασφαλώς ούτε και τη χώρα.
Άρα ένας λόγος παραπάνω να παλέψουμε με πάθος/μαχητικότητα να πετάξουμε αυτή την επικίνδυνη συμμορία ΠΑΣΟΚ έξω από τη χώρα τώρα και μετά να τους οδηγήσουμε αμέσως στα ευρωπαϊκά δικαστήρια!!
Για τα εγκλήματα εναντίον της Ελλάδος, αλλά και κατά προέκταση εναντίον στην ενότητα μεταξύ των χωρών της ΕΕ... Μιας και είχαν αποστολή να δυναμιτίσουν το κλίμα στην ΕΕ, κι όπως είδατε, με το που βγήκε ο Παπανδρέου στην εξουσία, μετά “ξαφνικά”… άρχισαν όλα να αλλάζουν εντός της ΕΕ προς το χειρότερο… κυρίως και με την έλευση του ΔΝΤ.
Βλέπω ότι κάποιοι έχουν πλήρη αντίληψη του τι συμβαίνει.
Επηρεαζόμαστε όλοι από την πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί, αλλά πρέπει επιτέλους κάποιοι, να βοηθήσουμε όσο γίνεται, να πέσει το καθεστώς Παπανδρέου - ΔΝΤ τώρα, αφού δεν έπεσε χθες!

Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]