Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τον πλανήτη κυβερνούν κλεπτοκράτες

  • Paul Krugman: αυτό που ονομάζουμε σήμερα πολιτισμό, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια οργάνωση κλεπτοκρατών!
Ο Paul Krugman στους Νιου Γιόρκ Τάιμς, το είπε ξεκάθαρα: οι Ρωμαίοι δεν διέφεραν και τόσο από τους βαρβάρους, απλά είχαν καλύτερη τακτική.
Ποιος πολιτισμός και πράσινα άλογα τώρα; Το τρίτης διαλογής γκρί κουστουμάκι των χαρτογιακάδων υπαλλήλων της εταιρείας των προηγούμενων δεκαετιών, έγινε σήμερα Armani σινιέ των πέντε χιλιάδων ευρώ.
Οι κεφαλαιοκράτες μέτοχοι πλέον ξεδιάντροπα, μας φανερώνουν το πρόσωπό τους χωρίς ίχνος ντροπής και κυρίως χωρίς ίχνος ...φόβου! Έχουν πέσει οι μάσκες των Λίμαν Μπράδερς και των άλλων μηχανών εξαπάτησης!
Οι άθλιοι μέτοχοι της 'εταιρείας', δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους γνωστούς πλιατσικολόγους μισθοφόρους των πολέμων της Μαύρης Ηπείρου και των Αποικιοκρατών.
Οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης, δεν είναι άγνωστες εταιρείες αλλά άνθρωποι με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Είναι άπληστοι ιδιώτες που εκμεταλλεύονται εταιρικά σχήματα και δρουν σε βάρος ολόκληρων εθνών αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Οι πολίτες πλέον απεγνωσμένα αναζητούν τους πραγματικούς ΗΓΕΤΕΣ που θα κλείσουν τις κερκόπορτες.
Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα.
Αλλιώς η κερκόπορτα θα έχει μετατραπεί σε... κύρια είσοδο και ο πλούτος της χώρας θα έχει μεταφερθεί σε ξένους τραπεζικούς λογαριασμούς!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]