Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αθώο αίμα στην ζώνη του ευρώ


Όλα τα σημερινά δεινά μας προέρχονται από το ευρώ. Την ίδια στιγμή όλοι οι οικονομολόγοι με τελευταίο τον νομπελίστα Ν. Ρουμπίνι μας είπαν να βγούμε από το ευρώ για να σωθούμε.
Παρ' όλα αυτά το εγχώριο κατεστημένο αρνείται και δεσμεύει τον Λαό μας να πληρώνει επί πολλά χρόνια αυτή την έμμονη του.
Ίσως να υπάρχουν καμπόσα Πακέτα στήριξης που θα έρθουν στο μέλλον και λογικά όλοι τους θα θέλουν να τα ξεκοκαλίσουν.
Τόσα χρόνια πάντως εγώ Πακέτο στήριξης δεν είδα. Κάτι μεγαλοεργολάβοι λέγεται ότι τα έφαγαν όλα αυτά και στα έργα που έγιναν με λεφτά της Ευρώπης έβαλαν και διόδια (πατέντα ελληνική).
Για την ώρα όμως τα διάφορα λαμόγια προεξάρχοντος του Παπατζή κ. Παπανδρέου, προχωρούν σε απολύσεις και μειώσεις μισθών.
Αθώο αίμα στην ζώνη του ευρώ.
Στα αλήθεια όμως κανείς μας δεν κέρδισε από το ευρώ τόσα όσα θα τον έκαναν να τα ανεχτεί όλα αυτά. Το ευρώ έφερε ακρίβεια πολυεθνικές, εργασιακό μεσαίωνα, εμπορευματοποίηση της υγείας, ανεξέλεγκτες εισαγωγές και τελικά την καταστροφή μας. Πληρώνουμε σήμερα πολύ ακριβά για να μείνουμε στην Ευρώπη.Ματώνουμε για το ευρώ.
Αξίζει;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]