Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρόδος, Θεσσαλονίκη και Κύπρος εμφανίζονται σε χάρτη της μεγάλης Τουρκίας!

Η εθνικιστική άποψη της Τουρκίας

Ένα βράδυ μπορεί να έρθουμε ξαφνικά...

Την Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και ολόκληρη την Κύπρο περιέλαβαν οι εθνικιστές της Τουρκίας στον χάρτη εθνικών συνόρων Μisak-Ι Μilli, τον οποίο απέστειλαν ταχυδρομικώς σε Κούρδους βουλευτές.
Οι βουλευτές του φιλοκουρδικού κόμματος DΤΡ έλαβαν ταχυδρομικώς τον φάκελο με τον χάρτη της μεγάλης Τουρκίας. Αποστολέας οι Αlperen Οcaklari Καισαρείας, η οργάνωση νέων του εθνικιστικού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας (ΒΒΡ) της Τουρκίας.
«Ένα βράδυ μπορεί ξαφνικά να έρθουμε» αναγράφεται στον χάρτη, τον οποίο οι βουλευτές έδωσαν στη δημοσιότητα, χωρίς όμως να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. Στον ίδιο χάρτη αναγράφεται επίσης: «Δεν θα ξεχάσουμε τα εθνικά σύνορα Μisak-Ι Μilli, δεν θα αφήσουμε να ξεχαστούν».
Και στον χάρτη της μεγάλης Τουρκίας περιλαμβάνονται εκτός από τη Ρόδο, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, εδάφη του Βορείου Ιράκ, εδάφη της Συρίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Γεωργίας και της Βουλγαρίας!
Οι βουλευτές του DΤΡ εξέλαβαν το μήνυμα των εθνικιστών ως απειλή και αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Αν και όπως οι ίδιοι λένε δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται απειλές από την ίδια οργάνωση. Θα ζητήσουν αποζημίωση και θα προσφέρουν τα χρήματα στο κόμμα τους.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]