Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παυλόπουλος ψάχνει και πάλι για… κορόιδα!

Είπαμε, είσαι καθηγητής, όχι και έξυπνος…

Αν δεν το καταλάβατε ο πλέον αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης είχε το θράσος μετά από 5 χρόνια στα οποία δεν έλαβε ΚΑΝΕΝΑ μέτρο αλλά αντιθέτως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δημιούργησε το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αντί να παραιτηθεί εξήγγειλε μέτρα.
Κύριε Παυλόπουλε το πρώτο μέτρο έπρεπε να ήταν, να σας πετάξουν με τις κλωτσιές από το υπουργείο εσωτερικών που το μετατρέψατε σε υπουργείο "λαθρομεταναστών".
Φυσικά ο πρωθυπουργός έχει "μεγάλη καρδιά" και συγχωρεί όπως συγχώρεσε όλα τα λαμόγια και τους απατεώνες που συνεχίζει να στηρίζει εντός και εκτός κυβέρνησης.
Ας έρθουμε όμως στα μέτρα που στην ουσία μόνο μέτρα δεν είναι. Είναι μια προσπάθεια για να ρίξετε στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού και να συνεχίσετε το έργο σας που είναι η αλλοίωση του πληθυσμού.
Η μετατροπή της ποινής για τους δουλέμπορους σε κακούργημα είναι για γέλια. Στα 5 αυτά χρόνια πόσους δουλέμπορους πιάσατε; Αν θέλατε να εφαρμόσετε νόμο που θα προστατεύει τα σύνορα έπρεπε να βάλετε ποινή όχι στους δουλέμπορους που δεν θα πιάσετε αλλά στους παράνομα εισερχόμενους στην χώρα.
Το δρόμο δείχνει η Ιταλία που ψήφισε νόμο για 3ετή φυλάκιση και άμεση απέλαση, αν κάνατε κάτι αντίστοιχο σίγουρα αυτός που θα ήθελε να μπει παράνομα στη χώρα θα το ξανασκεφτόταν.
Δεν τολμήσατε να επιβάλλετε αυστηρή ποινή σε εργοδότες που απασχολούν λαθρομετανάστες και μάλιστα ανασφάλιστους ώστε να τερματιστεί η εκμετάλλευση. Ο νόμος σας είναι διάτρητος αφού επιτρέπει σε εργοδότες, λαθρομετανάστες και λαμόγια δικηγόρους, να συντηρούν την υπάρχουσα κατάσταση.
Η εξαγγελία για την στέγαση σε στρατόπεδα πέρα από την οικονομική αιμορραγία που θα προκαλέσει στον είδη εξαντλημένο Έλληνα φορολογούμενο είναι και ανέφικτη καθώς θα πρέπει να φτιαχτεί ένα τεράστιο σύστημα σίτισης, ιατρικής περίθαλψης αλλά και φύλαξης καθώς δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτοί που θα διαμένουν εκεί δεν θα την κοπανάνε δημιουργώντας πρόβλημα στις περιοχές πέριξ των στρατοπέδων (μιλάνε για 11-12 τέτοιες περιοχές χωρίς να έχουν ρωτήσει καν τους κατοίκους των περιοχών αν δέχονται να μετατραπούν οι περιοχές στις οποίες κατοικούν, σε ανοιχτές φυλακές, που κάποιοι θα τρέξουν να τις χαρακτηρίσουν «Νέα Γκουαντάναμο).!
Στην ουσία, βέβαια, ο κύριος Παυλόπουλος ποσώς ενδιαφέρεται για το που θα μείνουν όλοι αυτοί αλλά που θα κρυφτούν μέχρι τις εκλογές εξ' ου και η αύξηση στο χρόνο παραμονής από 3 σε 12 μήνες.
Επίσης και εδώ είναι η μεγάλη πλάκα εξαγγέλθηκαν μέτρα χωρίς να ξέρουμε ΠΟΣΟΙ είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και από ΠΟΥ. Ενώ η καταγραφή θα έπρεπε να ήταν το ΠΡΩΤΟ μέτρο.
Δυστυχώς αφήσατε τα πράγματα να φτάσουν σε μια ακραία κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά αλλά ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ αφού εκλέγεστε και στην Α' Αθηνών και φοβάστε ότι θα σας μαυρίσουν οι πολίτες που τους μαυρίσατε την ζωή με τις "ανθρωπιστικές" βλακείες σας.
Η Ευρώπη ακόμα και να δεχτεί θα είναι μια προσωρινή λύση και είναι σίγουρο ότι σε βάθος χρόνου επειδή αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται θα σας πει ευγενικά να "κόψετε" το λαιμό σας. Για να μην μπούμε σε πονηρές σκέψεις ότι η Ε.Ε και οι αμερικανολάγνοι που υποστηρίζουν την Τουρκία μας πούνε "αφού δεν μπορείτε σαν Ελλάδα να ελέγξετε τα σύνορα σας δεχτείτε στο Αιγαίο την βοήθεια των γειτόνων σας" με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η Τουρκία έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές το κόλπο της έρευνας και διάσωσης για να πετύχει συνδιαχείριση του Αιγαίου. Η λύση είναι να προσπαθήσετε να κάνετε διακρατικές συμφωνίες με τις χώρες από όπου προέρχονται και όσοι δεν δεχτούν να τους παρατήσετε έξω από την πρεσβεία τους να τους ταΐζει και να τους ποτίζει μέχρι να αποφασίσουν να τους αναλάβουν.
Ίσως να είναι ακραίο μέτρο αλλά η ευθύνη είναι δική σας που φτάσατε τα πράγματα στα άκρα.
Ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο τις δικές σας ΑΠΑΤΕΣ και ταυτόχρονα να έχει φορτωθεί και την επιβίωση 2,5εκατ. αλλοδαπών.
Και αφού είσθε τόσο "ευαίσθητος" και "ανθρωπιστής" ενημερώστε τους Έλληνες πολίτες (με κανονικά στοιχεία όχι μαϊμού)
ΠΟΣΟΙ βρίσκονται πραγματικά στην Ελλάδα;
ΠΟΣΟ κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο η παραμονή τους κάθε χρόνο;
ΠΟΣΟΙ εργάζονται και ΠΟΥ;
Και αφήστε τον Ελληνικό λαό να αποφασίσει.
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]