Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυστηρότατη προειδοποίηση έστειλε ο Μεντβέντεφ σε οποιονδήποτε απειλήσει τη ζωή Ρώσου πολίτη

«Οποιαδήποτε επίθεση στη Ρωσία
θα έχει την αρμόζουσα απάντηση»


«Οποιαδήποτε επίθεση εναντίον ρώσων πολιτών θα έχει την αρμόζουσα απάντηση», προειδοποίησε σήμερα απ΄οτη Μόσχα ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τη στιγμή που οι εντάσεις ανάμεσε σε Ρωσία και Γεωργία έχουν αναζωπυρωθεί.
«Η νίκη επί του φασισμού είναι ένα παράδειγμα και ένα μάθημα για όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα επίκαιρο σε μια στιγμή που ορισμένοι είναι έτοιμοι να εμπλακούν σε μια στρατιωτική σύγκρουση», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώπιον χιλιάδων στρατιωτών που είχαν συγκεντρωθεί στην Κόκκινη Πλατεία για την 64η επέτειο της νίκης του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίας.
Η σημερινή στρατιωτική παρέλαση είναι η μεγαλύτερη και η θεαματικότερη στην ιστορία της σύγχρονης Ρωσίας.
«Το μέλλον της Ρωσίας θα είναι ειρηνικό, επιτυχημένο και χαρούμενο», τόνισε ο Μεντβέντεφ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]