Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά ο λαός των Σκοπίων θα αποφασίσει για το όνομα;


Εμπαίζουν τους Έλληνες πολίτες στον ΟΗΕ

Σε πλήρη ανάπτυξη το σχέδιο Ράις


Σχέδιο εξαναγκασμού αποδοχής συμβιβαστικής ονομασίας, δηλαδή με σαφή υποχώρηση στις θέσεις της Ελλάδας, προφασιζόμενοι την διαλλακτικότερη και ηπιότερη στάση Τσερβένκοφσκι, οι ΗΠΑ προσπαθούν να επιβάλουν στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, αποφεύγοντας ψήφισμα στον ΟΗΕ και αναγκάζοντας την Ελληνική πλευρά να αποδεχθεί ένα «καμουφλαρισμένο» σχέδιο, το οποίο φυσικά δεν θα ικανοποιεί τους Έλληνες πολίτες, αλλά θα "εξαναγκαστεί" η κα Μπακογιάννη να το αποδεχθεί και να το υπογράψει!
Τελικά, η κα Ράις φαίνεται πως είχε το σχέδιό της και αποφάσισε να το εφαρμόσει στην «έδρα» της, με τον πλέον επίσημο τρόπο, αποφεύγοντας ουσιαστικά μία μετάβαση του θέματος προς ψήφιση στην ολομέλεια του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όπου καμία πιθανότητα δεν είχαν τα Σκόπια και η κα Ράις να περάσουν τις εκτρωματικές εις βάρος της Ελλάδας θέσεις τους. Κι αυτό επειδή οποιαδήποτε απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου καλείται να την κυρώσει –εάν επιθυμεί- το Συμβούλιο των Πέντε Μονίμων μελών.

Με τη Ρωσία και τη Γαλλία να έχουν δηλώσει πως ασπάζονται τις θέσεις της Ελλάδας, τα Σκόπια δεν είχαν και δεν έχουν καμία απολύτως πιθανότητα για να κερδίσουν το όνομα «Μακεδονία» μέσω του ΟΗΕ.
Έτσι η κα Ράις έπρεπε να εμφανίσει ένα "τροποποιημένο σχέδιο", χωρίς να θίγει την προσωπικότητα και την εφαρμοσμένη πολιτική του Γκρούεφσκι. Το καταλληλότερο πρόσωπο για την υλοποίηση ήταν ο κ. Τσερβένκοφσκι και γι αυτό επελέγει να συμμετέχει στις ομιλίες του ΟΗΕ. Απομακρύνθηκε από κοντά του μέχρι και ο Μιλόσοσκι, προκειμένου να μην θιγεί από την απόφαση που θα «θίγει» τα συμφέροντα των Σκοπίων…
Έτσι λοιπόν εκτίθεται αρχικά ο Τσερβένκοφσκι, επειδή αποδέχεται ένα σχέδιο που δεν επιθυμούν τα Σκόπια (διά στόματος Γκρούεφσκι) και αποχωρεί από την πολιτική σκηνή (ατιμασμένος) χωρίς να γίνει επικίνδυνος πολιτικά για τον Γκρούεφσκι, ο οποίος με τη σειρά του προωθεί "εξαναγκαζόμενος" από τον ΟΗΕ το δημοψήφισμα περί της ονομασίας, στα Σκόπια, υποσχόμενος στον λαό πως πλέον θα μπουν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. αν ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας!
Η Ράις χαϊδεύει έτσι το «σκυλάκι» της, περνάει τις θέσεις της και στήνει επίσημα πιά τις αμερικανικές βάσεις στα Σκόπια, ελέγχοντας σε ένα πολύ μεγάλο μέρος το πέρασμα των αγωγών αερίου (αμερικανικών και ρωσικών) και ικανοποιώντας από την πλευρά της τις «διαταγές άνωθεν» που έχει λάβει…
Στην Ελλάδα, Καραμανλής, Μπακογιάννη και ολόκληρη η κυβέρνηση, δεν αντέχουν πλέον και ξεκινάει μία περίοδος «πλήρους υποταγής» σε μία κρίσιμη στιγμή διεθνώς και ουσιαστικά εξαναγκάζεται να υπηρετήσει η κυβέρνηση (οποιουδήποτε κόμματος) τις «διαταγές» που έρχονται πλέον από τη δύση. Ο Ελληνικός λαός (11.150.000 άνθρωποι) μετατρέπεται σε υποχείριο των οποιονδήποτε συμφερόντων, αφού πρώτα έχει εξαναγκασθεί να αποδεχθεί την βούληση των Σκοπιανών (μόλις 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι) σαν επίσημη άποψη των Ηνωμένων Εθνών!!!
Η Παγκόσμια Δημοκρατία σε πλήρη ανάπτυξη… Σχέδιο Φρίντμαν – Ράις, εκτελεσμένο από Τσερβένκοφσκι, πληρωμένο από τον Ελληνικό λαό….
Στην υγεία μας…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]