Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Συσκότιση" έχει επιβάλλει ο Χριστόφιας στις επιτροπές για το Κυπριακό


Φωνή ανησυχίας και κάλεσμα για διάλογο


Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει η τακτική του κ. Χριστόφια να μην ενημερώνει για την εξέλιξη των συνομιλιών με τον κ. Ταλάτ για το Κυπριακό και την επίλυσή του.
Μας στάλθηκε από την Κύπρο μία επιστολή-κάλεσμα αγωνίας και θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να σας την μεταφέρουμε προκειμένου να γνωστοποιηθεί η συνάντηση/ημερίδα για την "Διζωνική/Δικοινωτική λύση και τις σημερινές εξελίξεις" που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8.00μ.μ. στο αμφιθέατρο ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. στην Λευκωσία.
Η επιστολή
Η συσκότιση που έχει επιβληθεί στο έργο των τεχνικών επιτροπών αλλά και των συνομιλιών μας ανησυχεί πολύ. Το εθνικό μας θέμα βρίσκεται στα χέρια των Ανανιστών και δεν γνωρίζουμε τι συμφωνείται. Δεν γνωρίζουμε καν τη βάση των συνομιλιών αλλά πού γνωρίζουμε ότι η απόσταση είναι αδύνατο να γεφυρωθεί.

Ο Γκιούλ είναι σαφής για τη λύση που επιδιώκει ο κλητήρας της Άγκυρας Ταλάτ. Οι ελπίδες του προέδρου ότι είναι δυνατόν να εξευρεθεί λύση σε συνομιλίες με τον «φίλο» του, είναι ουτοπικές, κι αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα.
Γι αυτό οργανώνουμε αυτή την Ημερίδα. Να μιλήσουμε για το θέμα, να ακούσουμε απόψεις και εισηγήσεις από σας και να αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα με τη συμμετοχή των πολιτών που νοιάζονται για το μέλλον της πατρίδας τους.
Η μορφή και το περιεχόμενο μιας Διζωνικής Δικοινοτικής Λύσης και οι τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό, είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν μια ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Την ημερίδα διοργανώνει η «Κίνηση Ελευθερία και Κράτος Δικαίου στην Κύπρο», σε συνεργασία με την «Κίνηση για το Ευρωπαϊκό Μέλλον της Κύπρου».
Θα μιλήσουν:
  • Ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος και συγγραφέας, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,
  • Η ερευνήτρια στο Λονδίνο και συγγραφέας, Φανούλα Αργυρού,
  • Ο δικηγόρος τ. Δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Λουκής Λουκαΐδης.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]