Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αχμαντινετζάντ: Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ πλησιάζει στο τέλος της


Άφοβη σφοδρή επίθεση
μέσα στον ΟΗΕ

Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του Ιράν κ. Αχμαντινετζάντ επιτέθηκε εναντίον των Η.Π.Α., είπε ότι η αμερικανική αυτοκρατορία πλησιάζει στο τέλος της και οι επόμενοι ηγέτες της πρέπει να περιορίσουν την ανάμιξή τους εντός των συνόρων τους.
Επίσης είπε ότι το «Σιωνιστικό πολίτευμα» του Ισραήλ κατευθύνεται προς κατάρρευση, ενώ το Ισραήλ χειραγωγεί τους Ευρωπαίους και του Αμερικανούς.

Όσον αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε ότι μερικές δυνάμεις, που προσπαθούν να εκφοβίσουν, θέλουν να βάλουν εμπόδια στο ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ασκώντας πολιτικές και οικονομικές πιέσεις και απειλώντας με κυρώσεις. Αντιτίθενται στην πρόοδο του Ιράν και θέλουν να μονοπωλήσουν τεχνολογίες με σκοπό με αυτά τα μονοπώλια να επιβληθούν στα άλλα κράτη. Το Ιράν είναι ανοιχτό στο διάλογο, αλλά δεν δέχεται και δεν πρόκειται να δεχθεί παράνομες απαιτήσεις, συμπλήρωσε ο κ. Αχμαντινετζάντ.
Όταν ο πρόεδρος την Η.Π.Α. κ. Μπους κατηγόρησε το Ιράν ότι είναι ένας από τους χορηγούς της παγκόσμιας τρομοκρατίας, ο πρόεδρος του Ιράν που παρακολουθούσε την ομιλία έκανε τη χαρακτηριστική χειρονομία με τον αντίχειρα προς τα κάτω, αποδοκιμάζοντας τα λόγια του κ. Μπους.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]