Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν στέλνουν άλλους στρατιώτες στο Αφγανιστάν οι ΗΠΑ!


Οικονομία δυνάμεων;


Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να έχουν επαρκείς δυνάμεις διαθέσιμες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες για επιπλέον στρατεύματα από τη ΝΑΤΟϊκή διοίκηση στο Αφγανιστάν μέχρι και την ερχόμενη άνοιξη, ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός Αμύνης Ρόμπερτ Γκέιτς.
«Χωρίς ν’ αλλάξουμε τ’ αναπτυξιακά σχέδια, χωρίς ν’ αλλάξουμε τη διάρκεια των κύκλων παραμονής, δεν διαθέτουμε στο σημείο αυτό τις απαιτούμενες δυνάμεις για ν’ αποστείλουμε τρεις επιπλέον μάχιμες ταξιαρχίες στο Αφγανιστάν», τόνισε ο Γκέιτς, μιλώντας στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας.
«Η άποψή μου είναι πως αυτές οι δυνάμεις θα είναι διαθέσιμες πιθανώς κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του θέρους του 2009», τόνισε ο Γκέιτς.
Και φυσικά, απορίας άξιο είναι η ομολογία του κ. Γκέιτς ότι δεν "διαθέτει στρατό" για το Αφγανιστάν. Η απορία εκφράζεται με μία απλή ερώτηση στην συγκεκριμένη περίπτωση: "Που διαθέτετε τις δυνάμεις των ΗΠΑ κύριε Γκέιτς; Ή για που θέλετε να τις έχετε έτοιμες προκειμένου να τις διαθέσετε; Τί είναι αυτό που ετοιμάζετε εσείς στις ΗΠΑ και θέλετε να έχετε ικανές στρατιωτικές δυνάμεις;"
Φυσικά και δεν πρόκειται ποτέ να πάρω απάντηση, αλλά νομίζω πως αυτή η απάντηση τριγυρίζει στα μυαλά όλων μας...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]