Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Deutsche Bank τερματίζει τη σχέση της με τον Τραμπ


Η Deutsche Bank δεν θα συνεργάζεται στο μέλλον με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ή τις εταιρείες του μετά την επίθεση των υποστηρικτών του στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, όπως γράφουν οι New York Times.

Η Deutsche Bank είναι ο πιο σημαντικός δανειστής του Τραμπ, με περίπου 340 εκατομμύρια δολάρια σε δάνεια να βρίσκονται σε εκκρεμότητα στον Οργανισμό Τραμπ, που επί του παρόντος επιβλέπεται από τους δύο γιους του.

Οι NYT επικαλούνται ένα άτομο με γνώσεις του σκεπτικού της τράπεζας.

Η Christiana Riley, επικεφαλής των δραστηριοτήτων της τράπεζας στις ΗΠΑ, καταδίκασε την περασμένη εβδομάδα τα επεισόδια στο Καπιτώλιο μέσω ανάρτησης στο LinkedIn.

Το Reuters είχε μεταδώσει τον Νοέμβριο ότι η Deutsche Bank έψαχνε τρόπους να τερματίσει τη σχέση της με τον Τραμπ, μετά τις εκλογές των ΗΠΑ, για να αποφύγει την αρνητική δημοσιότητα που απορρέει από τη συνεργασία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]