Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν προέτρεψε την ΕΕ να αποδεχθεί την ένταξη της Τουρκίας μετά το Brexit


Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να αποδεχθεί την ένταξη της χώρας μετά το Brexit.

"Δεν έχουμε εγκαταλείψει την επιθυμία μας για ένταξη στην ΕΕ. Η αβεβαιότητα που επέφερε το Brexit θα εξαλειφθεί μόνο αφού η Τουρκία ενταχθεί ως μέλος", δήλωσε ο Ερντογάν, μιλώντας στην Άγκυρα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. 

''Το ΝΑΤΟ μας άφησε μόνους μας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας''

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε εν τω μεταξύ το ΝΑΤΟ ότι δεν παρέχει επαρκή βοήθεια στην Τουρκία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

"Η ασφάλεια της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ξεκινά στα σύνορά μας. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να συνεργαστούμε για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Γιατί οι χώρες του ΝΑΤΟ μας αφήνουν μόνους μας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας; Ποιος, εκτός από την Τουρκία, πολεμά το Ισλαμικό Κράτος;" είπε ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε επίσης τις ΗΠΑ ότι παρέχουν στρατιωτική βοήθεια στους Κούρδους της Συρίας, οι οποίοι στην Τουρκία θεωρούνται τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα.

"Χιλιάδες φορτηγά με όπλα και οχήματα έχουν σταλεί σε τρομοκρατικές ομάδες. Και ξεκίνησαν έναν πόλεμο εναντίον μας, χρησιμοποιώντας όλα αυτά. Εμείς, ως χώρα - μέλος του ΝΑΤΟ, πολεμάμε και θα συνεχίσουμε να τις πολεμούμε", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]