Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ζυγαριά των θυμάτων


Την Κυριακή μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Θα ήταν 27 ετών ο Αλέξης Γρηγορόπουλος αν ζούσε σήμερα». 


Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο

Όντως, έχει δίκιο. Ο έφηβος που «έφυγε» τόσο άδικα το 2008 θα ήταν ένας νέος άντρας σήμερα. Αυτή η δήλωση όμως, που προφανώς έχει πολιτική σημασία για τα «εγκλήματα της Δεξιάς», με έκανε να σκεφτώ αναλογικά. Θυμήθηκα πολλά ανάλογα συμβάντα για νέους Έλληνες που «έφυγαν» από εγκλήματα της Αριστεράς, τα οποία παραθέτω παρακάτω.
Αν ζούσε ο Θάνος Αξαρλιάν θα ήταν 48 ετών, με δύο παιδιά, και θα χαιρόταν τη ζωή του μαζί με την οικογένειά του.

Αν ζούσε ο 13χρονος Γιώργος Μαραθέας τον οποίο απήγαγαν, βίασαν (!) και δολοφόνησαν με μαρτυρικό θάνατο πάνω στην πράξη του βιασμού του ο Άρης Βελουχιώτης και οι συνεργοί του κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου, θα ήταν 91 ετών, θα είχε 10 εγγόνια και θα ήταν ευτυχισμένος αγναντεύοντας τη γη του στον Δομοκό όπου μεγάλωσε. Αν ζούσε η Αγγελική Παπαθανασοπούλου θα ήταν 42 ετών, θα είχε γεννήσει το έμβρυο που κάηκε μαζί της, ενώ το κυοφορούσε κατά τον εμπρησμό της Μαρφίν πριν από μια δεκαετία, θα είχε κάνει και άλλο παιδάκι και θα μακροημέρευε.

Αν ζούσε ο Μίκης Μάντακας, που δολοφονήθηκε στα 23 του από αριστερούς Ιταλούς φανατικούς κομμουνιστές των Ερυθρών Ταξιαρχιών στη Ρώμη με σφαίρα στο κεφάλι, θα ήταν 68 ετών, συνταξιούχος ιατρός, με πέντε εγγόνια, και θα απολάμβανε τη μεγάλη του οικογένεια. Αν ζούσε ο Γιώργος Φουντούλης που δολοφονήθηκε με τυφλό χτύπημα από την αριστερή τρομοκρατική οργάνωση Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις, θα ήταν 34 ετών, θα είχε νυμφευθεί και θα περίμενε το πρώτο του παιδάκι.

Αν ζούσε ο θείος μου ο Σπύρος από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, που τον απήγαγαν έφηβο οι κομμουνιστές στο παιδομάζωμα κατά τον ανταρτοπόλεμο μαζί με 30.000 (!!!) άλλα Ελληνόπουλα, θα ήταν 87 ετών και θα είχε τρία παιδιά, τέσσερα εγγόνια και δύο δισέγγονα, όπως έχει και ο αδελφός του Σταύρος σήμερα, τον οποίο κατάφερε και έκρυψε η μάνα του και γλίτωσε από την αποτρόπαια απαγωγή. Θέλω να το γράψω και ολογράφως: Τριάντα χιλιάδες Ελληνόπουλα απήχθησαν.

Από αυτά, τα περισσότερα δολοφονήθηκαν σε πορείες θανάτου, άλλα αφελληνίστηκαν βιαίως και έγιναν κομμουνιστές γενίτσαροι στο σιδηρούν παραπέτασμα της τότε Σοβιετίας. Ελάχιστα παιδάκια γλίτωσαν.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι αν βάζαμε όλα τα «αν» σε μια ζυγαριά, τα εγκλήματα της Αριστεράς πιθανότατα να τη σπάγανε με το τεράστιο βάρος τους.

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια και...λίγα λέτε...ας μην ξεχνάμε τις αποτρόπαιες δολοφονίες της ΟΠΛΑ και τα λαικά δικαστήρια των συμμοριτών σε χωριά και πόλεις με εκτελέσεις για αντίποινα εναντίον αθώων που ήταν απλά εναντίον του κομμουνισμού και δεν τους υποστήριζαν και τροφοδοτούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]