Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δανία: Σύλληψη ρώσου για κατασκοπεία


Για κατασκοπεία κατηγορούν έναν Ρώσο πολίτη οι εισαγγελικές αρχές της Δανίας, σύμφωνα και με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.

Δανοί εισαγγελείς κατηγορούν για κατασκοπεία Ρώσο πολίτη που διαμένει στη χώρα, ανέφερε το Reuters την Τετάρτη, επικαλούμενο εισαγγελέα. 

Ο Ρώσος πολίτης είναι ύποπτος ότι παρείχε πληροφορίες σχετικά με τις ενεργειακές τεχνολογίες της Δανίας στις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

Σύμφωνα με τη δανική εφημερίδα Jyllands Posten, ήταν υπό κράτηση από τον Ιούλιο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]