Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαβρόφ: Ανελέητος ο διωγμός των χριστιανών στην μέση Ανατολή


Την ανησυχία του για τον διωγμό των χριστιανών στη μέση Ανατολή εξέφρασε ο ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, με επίσημο μήνυμα του στον ιστότοπο του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών. 

Ο Σεργκέι Λαβρόφ επέρριψε ευθύνες στις ΗΠΑ και στους ευρωπαίους συμμάχους των, οι οποίοι όπως υποστηρίζει, με την μονοπολική επιβολή ενός μοντέλου παγκόσμιας τάξης στην περιοχή, δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. 

Έγραψε συγκεκριμένα:


Βαθιά ανησυχητική είναι η κατάσταση των χριστιανών στη Μέση Ανατολή. Αντιμετωπίζουν διωγμούς και διώξεις.

Πρόκειται για μια υψηλή, απαράδεκτη τιμή για τα ανεύθυνα γεωπολιτικά παιχνίδια των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων συμμάχων τους, οι οποίοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν ένα μονοπολικό μοντέλο παγκόσμιας τάξης στους λαούς της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, για να επιβάλουν συνταγές ανάπτυξης που αγνοούν τις αξίες αυτών των χωρών και των λαών.

Το μήνυμα έρχεται σε μια στιγμή που η Ρωσία δέχεται επικρίσεις και από τους ρώσους πολίτες, επειδή επέτρεψε στους αρμένιους να υποστούν ήττα από Αζέρους, τούρκους και ισλαμιστές τρομοκράτες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]