Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραμπ: «Ακύρωσα την επίθεση στο Ιράν δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει»


Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ακύρωσε αεροπορική επίθεση κατά του Ιράν ο Ντ. Τραμπ, καθώς όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σταμάτησε τα πλήγματα 10 λεπτά πριν πραγματοποιηθούν.

«Ήμασταν έτοιμοι να ανταποδώσουμε σε 3 διαφορετικούς στόχους και όταν ρώτησα πόσοι θα πεθάνουν, μου απάντησε 150 άνθρωποι ένας στρατηγός», έγραψε χαρακτηριστικά Ντ. Τραμπ. «Δέκα λεπτά πριν την επίθεση την σταμάτησα, καθώς δεν ήταν η κατάλληλη απάντηση στην κατάρριψη του μη επανδρωμένου drone μας», δήλωσε, μέσω Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος.



Υπενθυμίζεται ότι τη σχεδιαζόμενη επίθεση κατά του Ιράν αποκάλυψαν με σημερινό τους δημοσίευμα οι New York Times, υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ ενέκρινε επιθέσεις εναντίον λιγοστών στόχων στην επικράτεια του Ιράν, κυρίως ραντάρ και συστοιχιών πυραύλων.

Τα πλήγματα θα πραγματοποιούνταν λίγο πριν από τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των θυμάτων στις τάξεις των ιρανικών ένοπλων δυνάμεων αλλά και μεταξύ των αμάχων, κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας.

Μετά το δημοσίευμα των ΝΥΤ, Ιρανοί αξιωματούχοι παραδέχτηκαν μιλώντας σε δημοσιογράφους του Reuters πως η Τεχεράνη έλαβε ένα μήνυμα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Ομάν στη διάρκεια της νύχτας στο οποίο προειδοποιούσε ότι επίκειται επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]