Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρίση αμνησίας και σαρδάμ από τον «τραγικό» Γιώργο!


Βγήκαν οι πολιτικοί σκελετοί από την ντουλάπα, προκαλώντας εκ νέου το κοινό αίσθημα... Ο μοιραίος Γιώργος Παπανδρέου, που κατεβαίνει υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα, αποφάσισε να δώσει την πρώτη συνέντευξή του έπειτα από πολύ καιρό, σε μια εμφάνιση που ήταν ομολογουμένως για γέλια και για κλάματα. Η προσπάθειά του να εμφανιστεί φρέσκος και ανανεωμένος, έτοιμος να επανεκλεγεί στη Βουλή, ήταν τουλάχιστον θλιβερή.

Ο εκ των βασικών υπευθύνων για τη χρεοκοπία της χώρας έπαθε... αμνησία, «δείχνοντας» ως αποκλειστικούς υπευθύνους για τα Μνημόνια τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, αποσιωπώντας τις δικές του ευθύνες. «Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι Ελληνες να επιλέξουν αν θα αλλάξουμε πορεία ή θα παραμείνουμε στο τέλμα και το αδιέξοδο που μας έφεραν 8 χρόνια τώρα η Νέα Δημοκρατία και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» είπε, επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στις «συντηρητικές πολιτικές» που εφήρμοσε, αλλά και στους Κώστα Καραμανλή (επαναλαμβάνοντας τις αιτιάσεις Γιούνκερ για εκτροχιασμό της οικονομίας την περίοδο 2004-2009), Πάνο Καμμένο και Αντώνη Σαμαρά.

Ειδικά για τον τελευταίο υποστήριξε ότι έχει πλείστες ευθύνες για την παράταση της κρίσης, την ακυβερνησία της χώρας, αλλά και τα σχέδια για έξοδο από το ευρώ. Δεν παρέλειψε βέβαια να υπερασπιστεί για ακόμα μια φορά τον Ανδρέα Γεωργίου, ισχυριζόμενος πως ο Κώστας Καραμανλής «δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Με τα δάνεια έκανε τα ρουσφέτια του. Αυτόν τον Γεωργίου πόσες φορές θα τον δικάσουμε; Και όλα αυτά για να καλύψουμε την κυβέρνηση Καραμανλή».


Την ίδια ώρα υπέπεσε σε απίστευτα σαρδάμ, καθώς κυριολεκτικά δεν μπορούσε να αρθρώσει σωστά μία πρόταση, ενώ επαναλάμβανε τις ίδιες λέξεις, δίχως φυσικά να λέει επί της ουσίας κάτι καινούργιο. Πάντως, ισχυρίστηκε ότι παραμένει σταθερός σε ό,τι έλεγε από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, επαναλαμβάνοντας γελοιωδώς τη γνωστή του θέση:«Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε».

Το θράσος του Παπανδρέου

Αν είχε φιλότιμο, θα έπρεπε να κρύβεται. Αλλά η λέξη φιλότιμο, όπως και άλλες, είναι ξένη στη φιλοσοφία του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Ενός ανθρώπου που κυβέρνησε με σύνθημα το «λεφτά υπάρχουν» και οδήγησε τη χώρα στο Καστελόριζο και στα… σαγόνια του ΔΝΤ. Ενός ανθρώπου που είχε ομοτράπεζο τον Καντάφι και άλλους του ιδίου, τάχα μου δήθεν, σοσιαλιστικού φυράματος. Ο κ. Γ. Παπανδρέου, αντί να έχει οδηγηθεί στο ειδικό δικαστήριο για όσα έκανε σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, έχει το θράσος να εμφανίζεται ακόμη δημόσια, λόγω της ασυλίας που του δίνει το ότι είναι…γαλαζοαίματος της ελληνικής αστικής τάξης.

Ο άνθρωπος που πήρε μόλις 2,47% στις εκλογές του 2015 έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα. Και θα τον βάλει η κυρία Γεννηματά στη Βουλή (γιατί μόνος του δεν θα έμπαινε ξανά ποτέ) για να κουνάει και το δάχτυλο. Το «παιντί», ο Γιωργάκης…

Νίκος Ελευθερόγλου
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]