Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακάρ: Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο


Την ώρα που η ΕΕ προειδοποιεί με «στοχευμένα» μέτρα κατά της Άγκυρας, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας απαντά με νέες προκλητικές δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει τα δικαιώματά της σε Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο και τονίζει ότι η χώρα του δεν θα δεχθεί τετελεσμένα.

«Στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο και γύρω από αυτήν συνεχίζουμε μέρα-νύχτα τις προσπάθειές μας για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και του δικαίου της χώρας, του έθνους μας», καθώς και των Τουρκοκυπρίων, ανέφερε. «Σε αυτό το θέμα είμαστε αποφασισμένοι!», πρόσθεσε ο Χ. Ακάρ σύμφωνα με τουρκοκυπριακά Μέσα.

Ο Χ. Ακάαρ ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία σέβεται το διεθνές δίκαιο και ότι επιδιώκει ειρήνη, σταθερότητα και σχέσεις καλής γειτονίας με όλους. Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων.


«Εάν δεν γίνει αντιληπτό και προσπαθήσουν με τετελεσμένα να προσβάλουν τα δικαιώματα της χώρας μας, του έθνους μας και των Τουρκοκυπρίων δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τετελεσμένα», τόνισε.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]